Januári Képmás-estek

A tematikus Képmás-estek idén is folytatódnak. Budán január 9.-én lélek és tánc, Pesten január 12.-én a egészséges életmód lesz a fő téma.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
képmás magazin
2018. január 04. Családháló

Budai Képmás-est: Lélek és szerep  (Karsai Veronika, Kecskés Karina és Dr. Pászthy Bea)

Hogyan határoz meg minket a velünk született személyiség, hogyan működik a tudomány által leírhatatlan lélek vagy psziché szerepeink és hétköznapjaink megélésekor? Mikor irányítja egyik a másikat? Ismerjük-e igazán azt, akit szeretünk? És ismerjük-e önmagunkat? Milyen akadályokat kell leküzdeni a lélektől lélekig, embertől emberig úton? Hogyan segíthet ebben a művészet?

Ezekre a kérdésekre keresi a választ Lélek és szerep című Képmás-est a művészet és a tudomány segítségével. Karsai Veronika pantomimművész Tánc az is és Lélekmadár című darabját láthatják a nézők, és az előadókkal (Karsai Veronikával és Kecskés Karina színművésznővel), illetve Dr. Pászthy Bea egyetemi tanárral, gyermekpszichiáterrel Szám Kati főszerkesztő beszélget.

Dátum: 2018. január 09. kedd 19.00
Helyszín: Várkert Bazár | 1013 Budapest, Rendezvényterem

Regisztráció ITT.

Pesti Képmás-est: Mire vagyunk hajlandók az egészségünkért? (Katus Attila)

Változik-e az egészséges sport és egészséges életmód fogalma az idők során? Hogyan tudja követi egy aerobik edző és életmód tanácsadó a tudomány ezzel kapcsolatos fejlődését? Mi motiválja az élsportolót, az edzőt és hogyan tud ő motiválni másokat? Működnek-e a jól bevált tippek a családi és baráti körben? Egy életmódtanácsadó mindig az ajánlások szerint él? Katus Attilával Kölnei Lívia beszélget.

Dátum: 2018. január 12. péntek 19.00
Helyszín: KIKÖTŐ | 1156 Budapest, Száraznád u. 5.

Regisztráció ITT.