Jégpályák Éjszakája – folytatódik a családi buli

Folytatódik a Családok Évéhez kapcsolódó rendezvénysorozat. Szombaton – január 20-án - lesz a Jégpályák Éjszakája – emlékeztetett az események kommunikációs szakértője.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
Városligeti Műjégpálya
2018. január 17. Család.hu

Dudás Ádám a csalad.hu-nak elmondta: a Városligeti Műjégpályán a Magyar Jégkorong Szövetséggel (MJSZ), és a Rádió 1-el közösen éjfélig bulizhatnak és korcsolyázhatnak a résztvevők. A rendezvényt országszerte több jégpályán megszervezik, az egyes pályák egyedi akciókkal és programokkal várják az érdeklődőket.

Az MJSZ a Magyar Hoki Napja keretében U8 és U10 tornát szervez a Városligeti Műjégpályán, ez a rendezvény folytatódik a Jégpályák Éjszakája néven tovább. Az egyik főtámogató az Emberi Erőforrások Minisztériuma, hiszen 2018 a Családok Éve. 21 órától a Rádió 1 műsorvezetői veszik át az irányítást a DJ pultban, a lemezjátszók mögött Cooky és Newik zenél majd.

Dudás Ádám kiemelte: a programsorozat célja, hogy együtt legyenek és közösen szórakozzanak a családtagok. A szombati eseményen a testvérek, unokatestvérek, szülők, nagynénik, nagybácsik, sőt, az örökifjú nagyszülők is jól érezhetik magukat.