Jótékonysági adventi vásár a Várkert Bazárban! Mi is ott leszünk!

A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) kezdeményezésére, az adventi időszak nyitányaként, idén első alkalommal fognak össze családos szervezetek, közéleti szereplők, hogy egy jótékonysági vásár keretében segítsenek. A vásáron a Családháló is ott lesz támogatóként! Gyertek el minél többen az eseményre! Készülődjünk együtt az advent jegyében!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2016. november 18. Családháló

A kézzel készült ajándéktárgyak árusításából befolyó összeggel a FICSAK a beteg gyermekek küzdelmeit segítő Őrzők Alapítvány munkáját szeretné támogatni, s egyúttal az adventi készülődés valódi jelentőségére is ráirányítja a figyelmet.
image
A Családszervezetek I. Adventi Jótékonysági Vására a jótékonykodás lehetősége mellett színes családi programokat is kínál: koncertet ad Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar, lesz logikaland ügyességi vetélkedő a 3-10 év közötti gyerekek számára , egész délelőtt lehet majd kézműveskedni, együtt énekelni, mondókázni Gróh Ilonàval és a ringatósokkal, valamint fellépnek az Újbudai Babszem Táncegyüttes és a Petőfi Musical Stúdió növendékei is.

Az esemény fővédnöke Herczegh Anita, a Köztársasági Elnök úr felesége, aki csodálatos adventi koszorúkkal készül a vásárra, a díszvendégek pedig Novák Katalin család,- ifjúság és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár, valamint Dr. Vitályos Eszter európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár. noel

Az eseményről a mai napon, november 18-án tartott a FICSAK mézeskalácssütéssel egybekötött sajtótájékoztatót. Király Nóra, az esemény szervezője beszámolt a kezdeményezés céljáról és arról is, hogy eddig 50 szervezet csatlakozott a felhíváshoz, amelyek révén rengeteg adventi vásári portéka és számtalan izgalmas családi program várja majd a látogatókat.

Találkozzunk november 26-án 9 órától a Várkert Bazárban! Teremtsünk együtt hagyományt a jótékonykodás ezen formájának itthon is!

mince-pies

Az esemény Facebook-oldala itt található.