Június 13-án lesz a Családháló díjak átadása

A Családháló 2015. június 13-án délelőtt 10.00 órakor tartja meg az immár hagyományosnak számító Családháló-díjátadó ünnepséget.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
családháló díj
2015. június 04. Csontos Dóra

A Családháló 2015. június 13-án délelőtt 10.00 órakor tartja meg az immár hagyományosnak számító Családháló-díjátadó ünnepséget.


Április vége óta keressük 2014 legjobb szakembereit és intézményeit itt a Családháló honlapján és az azóta eltelt időszakban nagyon sok jelölés és szavazat érkezett szerte az országból. A díjat négy intézményi és hét egyéni kategóriában hirdettük meg, néhány kategóriában pedig óriási verseny volt a jelöltek között.

A kulisszák mögött

Már a jelölési időszak kezdetén láthatóvá vált, hogy a jelölők kedvenc kategóriái a bölcsődei kisgyermeknevelő, a bölcsőde, valamint az óvoda kategóriák voltak. Ezekben a kategóriákban – mint azt olvasóink a közösségi oldalunkon is láthatták – rengeteg jelölés érkezett, így a verseny is sokkal nagyobb volt más kategóriákhoz képest.

A meghosszabbított jelölési időszakot május 25-én zártuk le, ezt követően kezdődött meg a jelöltek megkeresése, majd hivatalos kiértesítése. A Családháló szervezőinek idén sem volt könnyű dolga a döntés meghozatalában, hiszen olvasóink sok személyes élménnyel, tapasztalattal, kedves, örömteli történetekkel mutatták be a szívükhöz közel álló személyeket, intézményeket.

A díjátadó gála

A június 13-i díjátadó rendezvényre a Családháló összes munkatársa szeretettel vár minden kedves érdeklődőt, a díjazottakat, a jelölteket, családjukat, barátaikat, ismerőseiket. A rendezvény időpontja 2015. június 13. (szombat) 10.00 óra. Mivel a díjátadó még szervezés alatt van, ezért a helyszínt későbbi cikkünkben fogjuk közzétenni. Az eseményre kötelező az előzetes regisztráció, melyet az alábbi űrlapon tudnak olvasóink megtenni.