Királyi babakocsi-kabriót kínál a BMW

Motoros királyi babakocsi-kabriót kínál a hétfői brit sajtót elöntő hirdetési kampányában a német BMW autógyár - legalábbis azoknak a briteknek, akik elfelejtettek rápillantani a naptárra.  

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. április 01. Gyarmati Orsolya
Motoros királyi babakocsi-kabriót kínál a hétfői brit sajtót elöntő hirdetési kampányában a német BMW autógyár – legalábbis azoknak a briteknek, akik elfelejtettek rápillantani a naptárra.

A fél újságoldalt megtöltő hirdetések – amelyeknek színes fotóján az új BMW-modell látható II. Erzsébet királynő windsori rezidenciájának és két kedvenc corgi kutyájának előterében – felhívják a figyelmet arra, hogy az idén esedékes Vilmos herceg, a brit trón majdani várományosa és várandós hitvese, Katalin hercegnő első gyermekének érkezése. A bajor autógyár büszkén tudatja a brit alattvalókkal, hogy ebből az alkalomból BMW P.R.A.M. márkanéven vászontetős, két- vagy négykerék-meghajtású változatban kapható babakocsit hoz forgalomba korlátozott példányszámban a brit piacon.

A P.R.A.M. – “pram” angolul: babakocsi – rövidítés feloldása: Postnatal Royal Auto Mobile, vagyis szabad fordításban a királyi újszülött világra jötte után használatos önjáró gyermekkocsi.
A hercegnői rózsaszín (Princess Pink) vagy királyi kék (Royal Blue) kivitelben “kapható” babajármű természetesen légkondicionált, és alapfelszereltségként kihúzható zászlórudakkal is ellátták.