Családháló

Kezdőoldal Háttér A kormány a világ valamennyi magyar gyermekét segítő programot indít

A kormány a világ valamennyi magyar gyermekét segítő programot indít

A Kanadában tartózkodó Balog Zoltán miniszter a reformáció emlékünnepségén mondott beszédében megerősítette, hogy a kormány jövőre a világ valamennyi magyar gyermekét segítő programot indít.

Origo,

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője kanadai látogatásának második napján, csütörtökön, Niagara Fallsban részt vett a reformáció ötszázadik évfordulójának emlékére rendezett magyar ünnepségsorozaton. Huszonnégy lelkipásztor vezetésével több mint háromszáz magyar érkezett Ausztráliától az Egyesült Államokig és Erdélyig, a világ minden tájáról.

Balog Zoltán az MTI-t telefonon tájékoztatva elmondta, hogy a nagy találkozón – amelynek szervezését a torontói magyar közösség vállalta, a magyar Reformáció Emlékbizottságban az amerikai reformátusokat képviselő Vass Zoltán tiszteletes vezetésével – szabadtéri istentiszteletet tartottak, vonulás volt, majd beszédek hangzottak el és koncertmuzsika csendült, Kató Béla, az erdélyi református egyház püspöke pedig ajándékba vitt székely zászlóval örvendeztette meg az egybegyűlteket, akik között reformátusok, katolikusok, evangélikusok, baptisták egyaránt voltak.

A cikk itt folytatódik!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Láttál már babahordozást? Itt az extrém verzió!

Sok szeretettel mutatjuk be nektek ezt a nagycsaládos oposszum-mamát, akinek, úgy tűnik, végtelen a türelme és a fizikai állóképessége. Hordozás...

Close