Már a boltban is figyelnek az egészségedre!

Egyedülálló egészségmegőrző program indul az Auchannál, 2017. július 6-tól nemcsak nemzetközi szinten, de hazánkban is – a hazai kiskereskedelemben egyedülálló módon – egészségmegőrző edukációs programot indított az áruházlánc. Az élet kék program nap, mint nap segíti a vásárlókat, hogy egészségesebben éljenek.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
egészségmegőrzés
2017. július 17. Babafalva

Idén közel 2 000 terméknél láthatjuk a kék logót a termékek polcain

Az élet kék program keretében a cég felkért egy szakértői bizottságot, akik szigorú kritériumok mentén választották ki azokat a termékeket a kínálatból, amelyeknél az összetevők minősége és tápértéke kiemelt figyelmet kap. A termékpalettát objektív szempontok alapján állította össze a grémium, több hónap alatt eddig már több tízezer terméket vizsgáltak meg az áruházláncban kapható termékek közül.

Az élet kék programba bevont termékek, a logónak köszönhetően könnyen felismerhetőek az áruházak polcain megjelenő kártyákon (az árak mellett) és az online áruházban is, segítve a vásárlók döntését a mindennapokban.

A magyarországi szakmai bizottság független szakértői:

  • Zacher Gábor, toxikológus, a Honvéd Kórház sürgősségi osztályának vezetője
  • Hermányi Zsolt, diabetológus, belgyógyász, endokrinológus, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház belgyógyászatának vezetője
  • Jeszenszky Emma, gyermekorvos,
  • Hegyi Adrienne, dietetikus, Bajcsy-Zsilinszky Kórház
  • Bobál Pál, Budapest Főváros Kormányhivatalának fogyasztóvédelmi főosztályvezetője

„Az élet kék kezdeményezéssel egy független szakértőkből, orvos-tanácsadókból és fogyasztóvédelmi szakértőből álló bizottságot hívtunk életre, akik felülvizsgálják az összes terméket kínálatunkból. Ez egy hatalmas munka, jövő év végéig több tízezer termék összetevőit, alapanyagait vizsgálják meg szakértőink, és határozzák meg kategóriánként a kritériumokat és ezek alapján ajánlásaikat. Az élet kék logóval jelölik meg a termékeket és segítik ezzel a vásárlókat az eligazodásban” – mutatta be a szakmai bizottság munkáját Virginie Depardieu, az Auchan Retail Magyarország egészség projekt vezetője.

A cikk itt folytatódik!