Még Katalin is magányos néha az anyaságban

Néha magányosak vagyunk, és egyedül érezzük magunkat, de az igazság az, hogy rengeteg anya megy keresztül pontosan ugyanezen a dolgon - fogalmazott a hercegné.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
anyaság
2017. május 04. Dívány

Bármilyen csodálatos élmény is anyává válni, a folyamattal együttjáró magány komoly kihívás elé állíthatja a fiatal anyákat – fogalmazott a cambridge-i hercegné, amikor nemrég olyan iskolát nyitott, ahol a mentális zavarokkal kapcsolatos problémák megbeszélése a heti órarend szerves részét képezi, így készítve fel a diákokat a különféle pszichés zavarokkal jelentette veszélyekre. Az iskola megnyitójának alkalmával Kate az anyaság kihívásairól is beszélt.

Az anyaság nyilvánvaló örömei ellenére, olyan drasztikus személyiségváltozást jelent, amivel nem mindenki képes problémák nélkül megbirkózni. Katalin beszélt arról is, hogy a terhesség alatt, és a szülést követő egy évben az anyák ötöde küzd valamilyen pszichés zavarral, azonban sokan vannak köztük, akik szégyellik nehézségeiket, és félnek attól, hogy a problémáik esetleges negatív megítélése megbélyegezné őket.

A cikk itt folytatódik!