Megnyitja kapuit az Állatszeretet Fesztivál 2017

Számtalan izgalmas programmal, látnivalóval, érdekességekkel és ingyenes gyerekbelépővel várják a családokat idén is, október 4-től 8-ig a Fővárosi Állat- és Növénykertben. 

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
program
2017. október 03. Közlemény

Az eseménysorozat az állatok világnapja köré épül, amit világszerte október 4-én, az állatok védőszentjeként számon tartott Assisi Szent Ferenc napján tartanak.

Több szervezet és szövetség fog bemutatkozni, amelyek érdekes történetekkel várják a közönséget a fajmegőrzésről, a felelős állattartásról, a természet- és madárvédelemről.

Mentett állatokkal is lehet találkozni, az érdeklődők részt vehetnek terápiás kutyabemutatón és lesz teleszkópos madármegfigyelés is. Kreatív kézműves stand, ismeretterjesztő foglalkozás, fajáték készítés és játszóház várja a kisebbeket.

 

Csak két napon, október 7-én és 8-án bonsai növényekben gyönyörködhetnek a látogatók, emellett szakmai tanácsadás és bemutató is várja a bonsai szerelemeseit.

A fenti programokon túl lesz fóka show, elefántiskola, pelikánetetés és további számos előadás az Állatkert sztárjaival a „Légy ott!” program keretében. A Varázshegy is nyitva lesz a látogatók előtt, ahol „Állatok akcióban” állatbemutatón, 3D mozin, rája etetésen és további színes programon vehetnek részt az érdeklődők.

A fesztivál ideje alatt 14 éven aluli gyermekeknek az állatkerti belépés ingyenes! (Felnőtt belépő: 2800 Ft.)

Részletes program, további információ: ITT