Megnyitottuk a jelentkezést a III. Testvércsalád Találkozóra!

Családi programok, csapatépítés, Budapest nap, játszóház, kézműves foglalkozások, táncház, megemlékezés és testvércsaládi kapcsolatok. Ismét meghirdetjük a Testvércsalád Találkozót!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
Kárpátaljai Testvércsalád Mozgalom
2016. július 25. Vajda Boglárka

Családi programok, csapatépítés, Budapest nap, játszóház, kézműves foglalkozások, táncház, megemlékezés és testvércsaládi kapcsolatok. Ismét meghirdetjük a Testvércsalád Találkozót!


Életre szóló élményben lesz részük az idei Testvércsalád Találkozóra jelentkező családoknak. A Családháló.hu online családi magazin 2014-ben indított programja már százakat vonzott Budapestre és számos család épített ki egymással kölcsönös testvércsaládi kapcsolatot.

A találkozó célja, hogy kárpátaljai és magyarországi magyar családok találkozzanak egymással és a három napos programsorozat alatt a családok között testvércsaládi kapcsolat formálódjon. A testvércsaládi kapcsolatok nem járnak kötelezettségekkel, célunk, hogy baráti viszony alakuljon ki a találkozón részt vevő családok és a gyermekek között.

Most újra itt a lehetőség. Írjatok nekünk a testvercsalad [at] csaladhalo [dot] hu e-mail címre! Jelentkezzetek és gyertek el a Családháló egyik legjobb programjára, a Testvércsalád Találkozóra!

Részvételi szándék jelzése: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjDzbUNGb8djQAUrMf6O6DwBGOI5XXYZ8k_EIXG99LtVdzNw/viewform

Életre szóló élmény, minden korosztálynak

2016. október 21-23. között újra gyerekzsivaj tölti be a Családháló élményekben gazdag programsorozatának helyszíneit. A találkozó során a kisgyerekektől kezdve a fiatalokon át az idősekig mindenki megtalálja majd a számára legjobb programokat. A családtalálkozón szabadidős, kulturális, gyermek és ifjúsági programok lesznek főként beltéren megrendezve, de ha az idő engedi, kint a szabadban is.

A programokon történő részvétel, a szállás, valamint az ellátás minden résztvevő család számára ingyenes. A program a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósul meg.

FONTOS: Mivel 2016. október 21. (péntek) tanítási nap, ezért a rendezvényen részt vevő diákoknak aláírt és lepecsételt iskolai igazolást állítunk ki a rendezvényen történő részvételről!

A szállást igénylő résztvevőknek a beköltözés napja: 2016. október 20. (délután/este)
Az utolsó programok, valamint a hazautazás napja: 2016. október 23.
A Testvércsalád Találkozó programjai: 2016. október 21-23.

Gyermekszívvel emlékezni ’56 hőseire

Nem titkolt célunk, hogy a programsorozatot mindig egy olyan nemzeti ünnep köré szervezzük, mely minden magyar számára nagy jelentőségű. Ezért tartjuk a rendezvényt immáron harmadik alkalommal az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójával egy időben.

A rendezvényen igyekszünk megismertetni a gyermekekkel 1956 történelmi jelentőségét és választ adni nekik arra a kérdésre, hogy miért oly fontos ez nekünk, magyaroknak és miért kell fenntartani az emlékezetet majd az ő generációjuknak is.

Az idén ráadásul kerek évfordulót ünnepelhetünk: 2016-ban emlékezünk hatvanadik alkalommal az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseire.

Jelentkezz és legyen neked is testvércsaládod!

Arra bátorítunk, hogy jelentkezz és hozd el családodat a Testvércsalád Találkozóra. Ehhez a következő lépéseket kell megtenned:

Részvételi szándék jelzése: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjDzbUNGb8djQAUrMf6O6DwBGOI5XXYZ8k_EIXG99LtVdzNw/viewform

VAGY

1.      Írj nekünk egy rövid üzenetet a testvercsalad [at] csaladhalo [dot] hu e-mail címre, melyen közlöd velünk, hogy szeretnél jelentkezni a programra.

2.      Ezt követően elküldjük neked e-mailben a jelentkezési lapot és arra kérünk, hogy kitöltve küldd nekünk vissza elektronikusan.

3.      Ezután 1-2 héten belül értesítünk téged, hogy a családod jelentkezését elfogadtuk, vagy várólistára kerültél.

Küldj egy e-mailt nekünk legkésőbb 2016. augusztus 20-ig a testvercsalad [at] csaladhalo [dot] hu e-mail címre! A jelentkezések elbírálása folyamatosan zajlik.

 


Köszönjük az esemény megvalósulásának támogatását a Bethlen Gábor Alapnak!