#mutiholdolgozol – hogy büszkék lehessenek apa és anya munkájára

A #mutiholdolgozol kampány lényege, hogy az iskolai tavaszi szünet első munkanapján, április 18-án vigyük be munkahelyünkre gyermekünket, hogy a számukra titokzatos világgal jobban megismerkedhessenek, és büszkék lehessenek szüleikre munkájuk miatt.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
kampány
2019. február 28. Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány

Hat családbarát mentorszervezete részvételével megtartotta évindító mentortalálkozóját a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány. Az idén tíz éves mozgalom továbbra is együttműködik a BT-vel (British Telecommunications), a GE Magyarország Kft.-vel, a K&H Bank Zrt.-vel, a Magyar Telekommal, az ingatlan.commal és a Prolabora Kft.-vel annak érdekében, hogy még szélesebb körben ismertté válhassanak a családbarát vállalati gyakorlatok. Velük együtt továbbra is azért dolgoznak, hogy jobban megértsék egymást a munkaadók és munkavállalók, ha gyermekvállalásról, családi tervekről, a munka-magánélet viszonyáról van szó.

Az alapítvány első idei közös felhívása a BT által kezdeményezett #mutiholdolgozol kampány, amelynek lényege, hogy az iskolai tavaszi szünet első munkanapján, április 18-án arra bátorítják a szülőket, vigyék be munkahelyükre a gyereküket, hogy számukra e titokzatos világgal jobban megismerkedhessenek, és büszkék lehessenek szüleikre munkájuk miatt. A vállalatokat pedig arra bátorítják, csatlakozzanak az akcióhoz, hogy legyen emlékezetes ez a nap minden kolléga és gyermekeik számára.

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány reméli, hogy az idén első alkalommal megrendezendő akció hagyományteremtő lesz, és jövőre a cégek, a szülők és a gyerekek is egyaránt előre készülnek majd a nagy #mutiholdolgozol napra.