Nem szeretnél szem elől téveszteni minket? Kattints!

Kevesebb hírek jelenik meg a Facebook hírfolyamában a tervek szerint. A közösségi oldal így szeretné az álhíreket kiszűrni a megjelenített tartalmak közül. Ha ennek ellenére nem szeretnél lemaradni a Családháló legfrissebb híreiről, néhány kattintással beállíthatod, hogy továbbra is biztosan lássál minket a Facebookon keresztül is.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
beállítás
2018. január 26. családháló

A Facebook úgy tervezi, hogy a felhasználók hírfolyamában hamarosan kevesebb hírek jelenik majd meg, és több olyan tartalom, amelyet a barátaink osztanak meg. A közösségi oldal vezetői ezzel azt szeretnék elérni, hogy a sajnálatos módon egyre gyakrabban megjelenő álhírek ne terjedhessenek olyan könnyen ezen a csatornán. Ám nagy eséllyel így olyan hírekről is lemaradhatunk, amelyek korábban megjelentek számunkra, anélkül, hogy rákerestünk volna.

Amennyiben továbbra is szeretnél tőlünk híreket olvasni a Facebookon keresztül, az alábbi egyszerű lépésekkel beállíthatod, hogy a Családháló hírei továbbra is biztosan megjelenjenek a hírfolyamodban:

Ha belépsz a Facebook oldalára, nem kell mást tenned, csupán belépni a jobb felső sarokban lévő legördülő menübe, ahol a Hírfolyam-beállítások (News Feed Preferences) opcióra kell kattintani.

Ez az ablak fog felugrani:

Ezek után kattints az elsőként megjelenők beállítására (Prioritize Who To See First), majd a felugró ablakban kiválaszthatod a Családhálót és azokat a médiumokat amelyeket továbbra is figyelemmel szeretnél kísérni. Ezt követően nem kell mást tenned, csak megnyomni a Kész (Done) gombot.