Családháló

Kezdőoldal Háttér Őrzők Jótétfutás Félmaraton 2017

Őrzők Jótétfutás Félmaraton 2017

Az Őrzők Alapítvány, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika hivatalos alapítványa Őrzők Jótétfutás néven idén is népes futó és szurkolói csapattal lesz jelen a 32. Wizz Air Budapest Félmaratonon 2017. szeptember 10-én, a Városligetben.

Írta: Antal-Ferencz Ildikó,

Csapatukhoz idén csatlakozott Berkesi Judit, az M4Sport riportere is, aki futóként járul hozzá, hogy a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán minél több daganatos és leukémiás gyermek meggyógyulhasson.

Az Alapítvány közel 40 futónagykövete egyéniben, két- vagy háromfős váltóban teljesíti a félmaratont, ezzel segítve a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeinek gyógyulását; a futással ugyanis adományt is gyűjthetnek, amivel a Klinika baba-mama szobáinak felújítását támogatják, hogy a gyermekek a hosszan tartó kezelések alatt is szüleik, családjaik közelében maradhassanak.

A futók között gyerekként a Klinikán gyógyult fiatal felnőttek, érintett gyerekek szülei, rezidensek, nővérek, valamint a Klinika munkatársai is indulnak. A segítség garantáltan célba ér, hiszen az Őrzők Alapítvány már 27 éve támogatja a Klinika munkáját, amelynek nyomán a daganatos és leukémiás gyermekek csaknem 80%-a meggyógyul.

A futás mellett az Őrzők Alapítvány gyermekfoglalkoztatással várja a résztvevőket és a látogatókat egyaránt a helyszíni sátruknál.

A pontos helyszínt megtalálható ITT.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
M. Tóth Géza: „520-ig biztos nem jönnénk zavarba”

Augusztus közepétől látható a magyar mozikban az Egy kupac kufli című animációs film, amely Dániel András író és grafikus sikeres...

Close