Családháló

Kezdőoldal Háttér Őrzők Jótétfutás Félmaraton 2017

Őrzők Jótétfutás Félmaraton 2017

Az Őrzők Alapítvány, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika hivatalos alapítványa Őrzők Jótétfutás néven idén is népes futó és szurkolói csapattal lesz jelen a 32. Wizz Air Budapest Félmaratonon 2017. szeptember 10-én, a Városligetben.

Írta: Antal-Ferencz Ildikó,

Csapatukhoz idén csatlakozott Berkesi Judit, az M4Sport riportere is, aki futóként járul hozzá, hogy a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán minél több daganatos és leukémiás gyermek meggyógyulhasson.

Az Alapítvány közel 40 futónagykövete egyéniben, két- vagy háromfős váltóban teljesíti a félmaratont, ezzel segítve a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeinek gyógyulását; a futással ugyanis adományt is gyűjthetnek, amivel a Klinika baba-mama szobáinak felújítását támogatják, hogy a gyermekek a hosszan tartó kezelések alatt is szüleik, családjaik közelében maradhassanak.

A futók között gyerekként a Klinikán gyógyult fiatal felnőttek, érintett gyerekek szülei, rezidensek, nővérek, valamint a Klinika munkatársai is indulnak. A segítség garantáltan célba ér, hiszen az Őrzők Alapítvány már 27 éve támogatja a Klinika munkáját, amelynek nyomán a daganatos és leukémiás gyermekek csaknem 80%-a meggyógyul.

A futás mellett az Őrzők Alapítvány gyermekfoglalkoztatással várja a résztvevőket és a látogatókat egyaránt a helyszíni sátruknál.

A pontos helyszínt megtalálható ITT.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
A gondoskodás jót tesz!

Belegondoltál már mennyit futott utánad édesanyád, mire felcseperedtél? Az első bizonytalan lépéseidnél, vagy mikor rohant érted az oviba, vagy amikor...

Hogyan és mennyit fussunk?

Már kiváló az idő a futáshoz, lehet élvezni a természet szépségeit. Akik szeretik a kihívásokat, azok ilyenkor valamilyen elérhető futócélt...

Close