Pályázatokkal tiszteltetek meg bennünket, köszönjük

Tegnap lejárt a Családháló pályázatának a határideje, köszönjük a sok érdeklődést és pályázatot! Pontosan hatvan pályázat érkezett be, ebből tíz pályázat olyanoktól, akikkel már - mint Családháló.pontokkal  - lassan egy éve kapcsolatban állunk és már közös programokon is túl vagyunk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
családháló.pont
2013. december 11. bencze.aron

Tegnap lejárt a Családháló pályázatának a határideje, köszönjük a sok érdeklődést és pályázatot! Pontosan hatvan pályázat érkezett be, ebből tíz pályázat olyanoktól, akikkel már – mint Családháló.pontokkal  – lassan egy éve kapcsolatban állunk és már közös programokon is túl vagyunk.


Már előre látszik, hogy nehéz döntés lesz.  Átlapozva a bemutatkozásokat látszik, hogy igen értékes tagokkal bővülhet a Családháló.pontok hálózata és azt reméljük, hogy aki ezúttal nem kap anyagi támogatást, az is meglátja a lehetőséget az összefogásban! Nem bürokratikus szervezetet, pár évig tartó projektet indítunk, hanem közösséget építünk, amely bizalmon és szereteten nyugszik!

A pályázók között többségben vannak a kisebb teleülésekről jelentkezők, Szanktól Nagyrécséig, Gamástól Záhonyig. Bajáról négy, Debrecenből három, míg Budapestről hat űrlap vár a feldolgozásra.   Védőnői baba-mama klubok, civil szervezeti csoportok, egyházi és baráti társaságok is megtiszteltek minket! Tényleg megtiszteltetésnek éljük ezt meg, számos „híres” szervezet is felkeresett bennünket és olyan képeket, videókat küldtetek magatokról, amelyből mi már most gazdagodhattunk. Megerősítve érezzük magunkat abban a hitben, hogy fontos, a Családhálón keresztül összekapcsolódnunk, segítenünk egymást!

 

Reméljük pályázatunk is egy kis hozzájárulás lehet családi közösségeitek eredményesebb működéséhez, de tudjuk, hogy az igazán nagy ajándék az egymásnak adott idő, tapasztalat és megtartó erő lesz!

Ahogy ígértük legkésőbb december 20-án kihirdetjük a nyerteseket! Addig szeretettel kérjük türelmeteket!

Álljon itt egy kép az tavalyi Családháló.pont megnyitókról: