Családháló

Kezdőoldal Háttér “Sulival a fürdőbe!” – országszerte kedvezményekkel várják az iskolásokat!

“Sulival a fürdőbe!” – országszerte kedvezményekkel várják az iskolásokat!

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére idén is megrendezik immár második alkalommal a “Sulival a fürdőbe!” akciót, országszerte a részt vevő fürdőlétesítmények 2019. június 1. és június 15. között kedvezményekkel, plusz szolgáltatásokkal, csoportos belépőjegyekkel várják az iskolai osztályokat.

MTI,

A fürdőszövetség közölte: az iskolai tanév utolsó két hetében meghirdetett akcióval szeretnék ösztönözni az általános- és középiskolai tantestületeket arra, hogy az osztályokkal, diákokkal látogassanak el a fürdőkbe, strandokra és vegyék igénybe a szolgáltatásaikat.

A Fürdőszövetség a fiataloknak szeretne kedvet teremteni a strandoláshoz a nyári szünet alatt: a fürdőkben hatóságilag ellenőrzött vízminőség mellett, biztonságos vízi élményt tudnak nyújtani – írták.

A fürdők csatlakozása önkéntes, eddig országszerte 40 fürdő csatlakozott a kezdeményezéshez a fürdőszövetség tájékoztatása szerint.

 

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Júniusban is folytatódnak a BKK nosztalgiaprogramjai

A korábbi években megszokott járművek mellett júniustól további új, úgynevezett retró járatok is közlekednek, többek között a Széll Kálmán tér...

Close