Szavazzatok a Média a Nemzedékért-díjra! Határidő: január 15, azaz MA!

2018. január 1-től 15-ig lehet szavazni a Média a Családért Alapítvány Nemzedékekért-díja közönségdíjasára. Idén két Családháló cikk is bekerült a jelöltek közé! Egyiket állandó munkatársunk, Antal-Ferencz Ildikó készítette a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom által kiadott Nagyszülő-füzet szerzőivel, Léder Lászlóval és Andrek Andreával, a másikat egy külsős munkatárs, Szikora Réka, az Anyós-suli megalkotóival, Süttő Mártával és Szikora Ildikóval. Szurkoljatok nekik és szavazzatok rájuk!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
családbarát médiáért-díj
2018. január 15. Családháló

A Média a Nemzedékekért-díjról

A Média a Családért Alapítvány 2016 októberében meghirdette a Média a Nemzedékekért-díjat. Hasonlóan a Családbarát médiáért-díjhoz, ez az elismerés is a média közvéleményformáló szerepére szeretné felhívni a figyelmet és annak témájává tenni a társadalom számára fontos ügyeket. Azzal ellentétben azonban azt szeretné hangsúlyozni, hogy a generációk közötti együttműködés nemcsak a családon belül fontos, noha az arra való képességet döntően a családban sajátítjuk el. A Média a Nemzedékekért-díj 2016-os témája az Idősebb generáció pótolhatatlan szerepe  a kisközösségeken, a munka világában, a családban.

A zsűri elé 12 db médiamegjelenés került, melyekből januárban választják ki a Média a Nemzedékekért-díj győztesét, az ebben az időszakban megjelent illetve elhangzott országos terjesztésű print és online írásokból, rádiós és televíziós műsorokból. Január 1 és 15 között közönségszavazást is indítanak honlapunkon. A díjat az EMMI támogatja, összege 250 000 Ft, melyet a cikk illetve műsor írója, szerkesztője nyer el, és január 18-ára szervezett ünnepélyes, műsoros díjátadó esten adnak át a Családbarát Médiáért-díjjal együtt.

Média a Nemzedékekért-díj jelöltek

Idén két Családháló cikk is bekerült a jelöltek közé! Egyiket állandó munkatársunk, Antal-Ferencz Ildikó készítette a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom által kiadott Nagyszülő-füzet szerzőivel, Léder Lászlóval és Andrek Andreával, a másikat egy külsős munkatárs, Szikora Réka, az Anyós-suli megalkotóival, Süttő Mártával és Szikora Ildikóval. Szurkoljatok nekik és szavazzatok rájuk!

Ildikó cikke ITT, Réka cikke ITT olvasható, és ugyanott lehet szavazni rájuk. Az összes jelölt szerző és cikk pedig ITT található. 

Minden szavazó megkapja a 2018-as márciusi Képmás digitális változatát, kisorsolnak 10 db családi belépőt a Csodák Palotájába, 10 db Ikertükör kötetet, valamint egy szerencsés szavazó nagy értékű Képmás-csomagot nyer.