“Szépet álmodom” – Kiállítás daganatos és fogyatékkal élő gyermekek számára

Dagantos és fogyatékkal élő gyermekek munkáiból nyílik kiállítás február 15-én. A tárlat a Szépeket álmodom címet kapta és tíz napon át látható majd a Magyar Nemzeti Galériában.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2016. december 23. Családháló

Február 15-e a Daganatos Gyermeke Világnapja. Erre az alkalomra időzítette a Látom az Életed blod annak a kiállításnak a megnyitóját, amely daganatos és fogyatékkal élő gyerekek munkáit mutatja be tíz napon keresztül a Magyar Nemzeti Galériában.

Mindegy, hol tartasz most az utadon! Számunkra fontos vagy, nekünk szükségünk van Rád!
Tudni, látni, érezni szeretnénk miről álmodsz, mi az álmod. Most lehetőséged van mindezt megmutatni.

Készíts bármit, amely kézzel fogható, amire erődből, tehetségedből telik, ígérjük megbecsüljük és a Magyar Nemzeti Galáriában kiállítjuk 2017 február 15-én a Daganatos Gyermekek Világnapján, mely utána 10 napig megtekinthetővé válik a Galériában.

Álmodj. Alkoss. Majd utána küldd el számunkra, hogy egy ország csodálhasson téged, és mindazt, amiről az álmaid szólnak!” – szól az alkotásra való felhívás. A műveket január 20-ig lehet beküldeni.

A kiállítás célja, hogy ráirányítsák a társadalom figyelmét a daganatos és fogyatékkal élő gyerekekre, hogy azok fontosnak érezhessék magukat, és megmutathassák, mi lakik a lelkükben, hogyan látják ők a világot, miről álmodnak.

Az esemény fővédnöke a Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány.

Az esemény FB-oldala és minden további információ itt érhető el!