Te megszoptatnád egy idegen nő kisbabáját? Videóteszt!

Egy brit színésznő arra vállalkozott, hogy egy csecsemővel útra kell Londonban, és nekiszegezi az arrajáró kisbabás anyukának azt a kérdést, ami nagyon meredeknek hangzik: megszoptatná a kisbabámat?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2017. február 23. Családháló

A szülés mellett a szoptatás a legintimebb dolog, ami anya és baba között létezik. Így aztán érdekes elgondolkodni azon, vajon hogyan reagál egy kismama, akit egy idegen arra kér az utcán, hogy szoptassa meg az ő kisbabáját.

A Daily Mail megkérte Amanda Holly színésznőt, hogy vállalja el ezt a feladatot. Amanda nyolc nőnek szegezte neki a kérdést.

Az első nő felajánlotta, hogy hazaszalad és hoz otthonról némi tápszert. A második azonnal igent mondott, és hozzátette: örül, hogy segíthet. Bementek egy kávézóba, ahol a tejszívó használatáról beszélgettek. A harmadik nő megkérdezte Amandát, segíthet-e neki, és beleegyezett, hogy tejszívóval lefej egy kis tejet. A negyedik nő egy buszmegállóban várt, ő nem mondott igent, mivel egy találkozóra sietett. Az ötödik anyuka felajánlotta, hogy hoz otthonról lefagyasztott anyatejet. A hatodik nő azt mondta, nem tud segíteni, a hetedik pedig azt, hogy sajnos épp „kifogyott” a tejből, mert most szoptatott. Végül a nyolcadik nő azt mondta, megpróbál valamennyi tejet lefejni.

Összességében tehát nyolcból öt nő kész volt segíteni. Te mit tettél volna, ha a színésznő hozzád megy oda az utcán?