Családháló

Kezdőoldal Háttér Tízezren a hagyományos családmodell mellett

Tízezren a hagyományos családmodell mellett

Csütörtök reggel összegyűlt Magyarországon a tízezredik online aláírás a kezdeményezéshez. Az Anya, Apa, Gyerekek európai polgári kezdeményezés célja, hogy a házasság-fogalma minden tagállamban ugyanazt jelentse: egy férfi és egy nő közötti kapcsolatot.

Családháló,

A házasság védi a családot is, ezért létfontosságú, hogy egyetértés szülessen arról, hogy a család anyából, apából és gyerekekből áll. Mivel a család létfontosságú mind az egyén, mind a közösség számára ezért az Európai Unió is egyre többet foglalkozik a család témakörével és a családokat érintő döntésekkel. Mindez azonban egyre több problémát jelent az európai országok között, melyek a házasságot és a családot másképp látják.

family-457235_1920

Éppen ezért fontos hangot adni a véleményünknek, és aláírni az Anya, Apa, Gyerekek honlapján a petíciót, ami a hagyományos családmodellt képviseli és hirdeti.

„Az Európai Uniónak mihamarabb szüksége van a házasság és a család egyértelmű definíciójára, ami nem más, mint az emberiség egyetemes valósága: a férfi-nő házassága és a szülő-gyermek kapcsolat.”

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Mexikó elutasította a melegházasság országos legalizálását

A mexikói parlament elutasította a kormány javaslatát, hogy az ország egész területén legalizálják a homoszexuálisok házasságát.

Close