Több, mint expo: Baba-Expo a Hungexpon – JÁTÉK!

2017. október 8. vasárnap ismét Baba-Expo a Hungexpo B pavilonjában.  Játsszatok velünk a páros belépőkért!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
játék
2017. október 02. Antal-Ferencz Ildikó

A rendezvény egy olyan országjáró szakirányú kiállítás és vásár egyben, ahol a baba-mama, gyermek témakörben érdekelt cégek, szolgáltatók, importőrök, termékforgalmazók mellett lehetőséget kapnak a kismamák is a használt ruha-, játék-, babaholmi adás-vételére, valamint ingyenes játszóházzal, légvárral, egész nap programokkal, zenés műsorral, lufibohóccal, retro tűzoltóautóval, arcfestéssel, pelenkázó- és babaetető helyiséggel és apuka megőrzővel várják a kisgyerekkel érkezőket.

A kismamákat őssejt tanácsadás, helyszini 4D ultrahang vizsgálat, kismama torna bemutató várja, valamint szakemberektől is kérdezhetnek. A rendezvényen garantáltan mindenki megtalálja, amit keres. Több, mint száz gyártó-forgalmazó cég, illetve bolt lesz jelen termékeivel és szolgáltatásaival a kismama témáktól a babakocsin át a gyermekholmikig. Ezenkívül a látogatók közel ezer asztalon magánszemélyektől tudnak vásárolni használt babaholmikat.

A játszóházban egész nap zenés előadások, utazó planetárium, gyerekkoncertek, bohóc, foglalkoztatók várják az apróságokat. A színpadon lesz Kanga tréning bemutató, Balássy Betty és Varga Feri, Pasenkó és Don Pedró bohóc gyerekműsora, Matiné Zenekar, és sok minden más. Ingyenes tanácsadások pocakosoknak, kisbabásoknak, és hogy apa se unatkozzon: apamegőrző ingyen Csiki sörrel!

További részletek a Baba-Expo FB oldalán és honlapján.

Ha érdekel, nyerjetek páros belépőt az FB oldalunkon, ITT!