Újra megrendezzük a Testvércsalád Találkozót!

Szeretnétek új családokat megismerni? Szeretnétek, hogy gyermekeitek életre szóló barátságokat kössenek? Szeretnétek az október 23-i hosszú hétvégét élményekben gazdag programokkal tölteni? Ha mindhárom kérdésre igen a válaszotok, akkor csatlakozzatok Ti is!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
Kárpátaljai Testvércsalád Mozgalom
2015. augusztus 20. Gyarmati Orsolya

Szeretnétek új családokat megismerni? Szeretnétek, hogy gyermekeitek életre szóló barátságokat kössenek? Szeretnétek az október 23-i hosszú hétvégét élményekben gazdag programokkal tölteni? Ha mindhárom kérdésre igen a válaszotok, akkor csatlakozzatok Ti is!


A Családháló közösség örömmel adja hírül, hogy ismét megrendezi a Testvércsalád Találkozót, mely a kárpátaljai és az anyaországi testvércsaládok első találkozási lehetősége. A találkozót, amely idén nemzeti ünnepünk, az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékéhez kapcsolódik, Budapesten rendezzük meg 2015. október 22-25. között. A családtalálkozón színes kulturális, szabadidős tevékenységek gazdagítják majd a programot belső helyszíneken és – ha az idő engedi – kint a szabadban.

A részvételt a leghamarabb jelentkező 10 kárpátaljai és 10 magyarországi családnak tudjuk biztosítani a programon. A regisztráció elbírálásáról a Családháló munkatársai írásban értesítenek minden jelentkező családot.

Ingyenes, de feltételhez kötött

A programokon történő részvétel a jelentkező családoknak ingyenes. A négy nap során olyan programelemeket szervezünk, melyek biztosítják, hogy minden korosztálynak élmény legyen a találkozó.

Arra kérünk mindenkit, hogy csak azok jelentkezzenek a családtalálkozóra, akik vállalni tudják a program egészén történő részvételt. A találkozó célja az, hogy a családok minél több időt töltsenek egymással, s hogy hosszan tartó kapcsolatok alakuljanak ki a testvércsaládok között.

Hogyan és meddig kell jelentkezni?

Küldjetek egy rövid bemutatkozást és néhány fotót családotokról a testvercsalad [at] csaladhalo [dot] hu e-mail címre. Ezt követően munkatársaink elküldik nektek az internetes regisztrációs lapot, mely a számotokra leginkább megfelelő – a közös érdeklődési kör és jellemzők alapján kiválasztott – testvércsalád megtalálásához szükséges.

A jelentkezéseket legkésőbb 2015. augusztus 27. (csütörtök) 24.00 óráig fogadjuk.

Információk a Testvércsalád Találkozóról

A hotelbe történő beköltözés napja a szállást igénylő résztvevőknek: 2015. október 21. (szerda este)
Az utolsó programok, valamint a hazautazás napja: 2015. október 25. (vasárnap)
A Testvércsalád Találkozó programjai: 2015. október 22-25.
Helyszín: Budapest

Rendező szervezet: Családháló.hu

Mi az a Testvércsalád Mozgalom?

Közösségünk 2014 áprilisában indította el a Testvércsalád Mozgalmat. A programmal azt szeretnénk elérni, hogy a Magyarországon élő családok közvetlen felelősséget vállaljanak a Kárpátalján élő családokért.

Lehetőséget kívánunk teremteni ahhoz, hogy az összetartozást ne csak elvi alapon, hanem közvetlen kapcsolatokon keresztül élhessük meg. Nálunk az elsődleges kapocs a család.

A családtalálkozó a Testvércsalád Mozgalom egyik eleme. 2015 októberében immáron második alkalommal rendezzük meg a testvércsaládok első találkozása érdekében.