Venne menő képet, ha gyerek rajzolta?

Szuper esemény lesz csütörtökön koraeste Óbudán: az I. Jótékonysági Gyermekrajz Aukció. Az árverésen a 2016. karácsonya előtt "Rajzolj, hogy adhassunk” címmel meghirdetett rajzpályázaton kiválasztott 15 alkotásra lehet licitálni. A befolyó bevétel jótékony célra megy, a Cseppkő Gyermekotthonnak adományozzák.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2017. február 23. Dívány

De ennél többről is van szó: a rajzoló gyerekek részesei lehetnek valami fontosnak, a saját eszközeikkel járulhatnak hozzá a szülők nélkül felnövő társaik mindennapjainak szebbé tételéhez.

És mire jó egy ilyen gyerekrajz, már azon túl, hogy megveregetjük a saját vállunkat, hogy megint jó fejek voltunk? A kiállított képek között jó pár darab van, amit bekeretezve simán bármilyen lakásba betehetünk, egy részük szuperül mutatna egy baba/gyerekszobában.

A pályázatok közül Kentaur – Erkel László díszlettervező, jelmeztervező, festő vezetésével összeült szakmai zsűri által választotta ki azt a 15 alkotást, amire holnap licitálni lehet. De nem csak ennyi, rengeteg olyan remek kép van, ami végül nem került be a 15 közé, de megtekinthető, és egységes, 3 ezer forintos áron megvehető. Ki tudja, lehet, hogy éppen most bukkanhatunk rá a jövő egyik befutott képzőművészének egy korai alkotására.

A cikk itt folytatódik!