Családháló

Kezdőoldal Háttér Vidám életmenet Chicagoban (VIDEÓ)

Vidám életmenet Chicagoban (VIDEÓ)

Január 14-én életvédők felvonulást tartottak Chicagoban. Érdemes megnézni, milyen nagy bulit rendeztek a résztvevő aktivisták!

Írta: Czefernek Léna,

A nagy hideg ellenére hatalmas tömeg gyűlt össze január 14-én, pénteken Chicago utcáin, ahol Életvédelmi Menetet szervezett egy amerikai abortusz-ellenes szervezet.

A felvonulás különlegessége nem csupán az volt, hogy több ezren vettek rajta részt, érdemes megnézni a felvonulókból áradó vidámságot, energiát és életszeretetet, mellyel azt üzenték a világnak: Az élet szép!

A szervező Pro-Life Action League egy 1980 óta működő abortusz-ellenes szervezet, melynek célja az abortuszok teljes beszüntetése. 35 éve képeznek aktivistákat bajba jutott édesanyák és magzatuk segítésére. Évről évre megrendezik Életvédő Felvonulásukat, hogy felhívják a figyelmet az élet szépségére, ezzel tiltakozva az abortuszok értelmetlensége ellen.

Ha úgy érzed, segítségre szorulsz

Amennyiben te vagy valaki a környezetedből abortuszon gondolkozik, és segítenél neki ezt elkerülni, vagy te magad keresel kapaszkodót, nézd meg ezt a két honlapot (valsagterhesseg.hu és abortusz.hu), ahol infókat kapsz, és akár telefonon is beszélhetsz igazi segítőkkel!

Fotó: Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Geréb Ágnes: Jó úton jártam!

"Az egészen biztos, hogy az otthonszülő nőknek nem kis részük van abban, hogy az intézeten belüli szülés sok szempontból változott,...

Close