Vidám életmenet Chicagoban (VIDEÓ)

Január 14-én életvédők felvonulást tartottak Chicagoban. Érdemes megnézni, milyen nagy bulit rendeztek a résztvevő aktivisták!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
abortusz
2018. január 16. Czefernek Léna

A nagy hideg ellenére hatalmas tömeg gyűlt össze január 14-én, pénteken Chicago utcáin, ahol Életvédelmi Menetet szervezett egy amerikai abortusz-ellenes szervezet.

A felvonulás különlegessége nem csupán az volt, hogy több ezren vettek rajta részt, érdemes megnézni a felvonulókból áradó vidámságot, energiát és életszeretetet, mellyel azt üzenték a világnak: Az élet szép!

A szervező Pro-Life Action League egy 1980 óta működő abortusz-ellenes szervezet, melynek célja az abortuszok teljes beszüntetése. 35 éve képeznek aktivistákat bajba jutott édesanyák és magzatuk segítésére. Évről évre megrendezik Életvédő Felvonulásukat, hogy felhívják a figyelmet az élet szépségére, ezzel tiltakozva az abortuszok értelmetlensége ellen.

[shortcodefblock title=”Ha úgy érzed, segítségre szorulsz” igazitas=”right” szelesseg=”100″]Amennyiben te vagy valaki a környezetedből abortuszon gondolkozik, és segítenél neki ezt elkerülni, vagy te magad keresel kapaszkodót, nézd meg ezt a két honlapot (valsagterhesseg.hu és abortusz.hu), ahol infókat kapsz, és akár telefonon is beszélhetsz igazi segítőkkel![/shortcodefblock]

Fotó: Facebook