Videópályázat indul az Apák napja alkalmából!

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Apákért Munkacsoportja videópályázatot hirdet a június 18-án ünnepelt Apák napja alkalmából, 14-18 éves fiatalok részére.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
videó
2017. június 18. Közlemény

Az „Együtt Apával” elnevezésű pályázatra apákkal kapcsolatos, pozitív hangulatú és üzenetű videókat várnak: Milyen közös élmények, érzések kötnek össze bennünket apánkkal? Mit tanulhatunk az apánktól, illetve mi az, amit csak tőle tanulhatunk vagy kaphatunk
meg? Milyennek kell lennie egy jó apának? A megfilmesített történet lehet valós vagy kitalált, saját, illetve közös élmény feldolgozása.

A pályázatra 14-18 éves fiatalok pályamunkáit várják, amelyek legfeljebb 3 perc hosszúságúak lehetnek, és szabadon választott – élőszereplős vagy animációs – technikával készülhetnek. A pályaműveket a Youtube videómegosztó oldalra kell feltölteni. A feltöltés linkjét az EgyuttApaval@3kiralyfi.hu email címre várják.

A beérkezett videók előszűrést követően kerülnek versenybe. Ezeket a műveket az Apákért Munkacsoport által kijelölt zsűri bírálja el.

Az első három legjobbnak ítélt pályamunkát díjazza a zsűri. Közönségdíjat nyer az, akinek videója a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Facebook oldalán a legtöbb lájkot begyűjti. A pályázók között értékes nyereményeket sorsolunk ki.

A nyertes műveket a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom honlapjánFacebook oldalán és egyéb médiafelületeken terjesztik.

Beadási határidő:  2017. szeptember 15. 24.00 óra

Az eredményhirdetésre a Magyar Tudományos Akadémián megrendezett Apa Konferencián, 2017. október 12-én kerül sor. A konferencián levetítik a nyertes videókat is.


A mozgalom 2016-ban megalakult Apákért Munkacsoportjának célja a gyermeknevelésben nélkülözhetetlen apa szerep megerősítése és kihangsúlyozása. Az apák támogatása elősegíti a mozgalom általános célkitűzését, hogy megszülethessenek a kívánt gyermekek. A mozgalom további apák napjával kapcsolatos programja a Cserkész Kalandszigeten látogatható június 18-án, 10:00 és 14:00 óra között.