A 10. Fishing Fesztivál Gyermekbirodalmának programja

Az idén június 20 és 24 között zajló 10. Fishing on Orfű nemrég elnyerte az első családbarát fesztivál díjat. A Gyermekbirodalomba, azaz az Orfűi Medvehagymaházba, szeretettel várják a gyerekeket, családokat. Gyermekmegőrzés, gyerekprogramok, kézműves foglalkozások, színház és koncertek kicsiknek és nagyoknak!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
Orfű
2017. június 14. Fishing on Orfű
A jubileumi Fishing on Orfű rengeteg új programmal készül a fesztivál területén kívül is. A még változatosabb felhozatal jegyében idén egy új folk- és világzenei helyszínt (FONÓ Zeneudvar), egy hangulatos színházat (FOO Színházkert) és egy gyermekhelyszínt (Gyermekbirodalom) is látogathatnak majd a vendégek  Orfű központjában! Mindhárom helyszín 10-15 perc sétára esik a kemping területétől, egymástól pedig 1-2 percre helyezkednek el az orfűi Széchenyi tér körül.
Idén az orfűi Medvehagyma Ház kiemelt külső helyszín lesz, hiszen este FONÓ Zeneudvarként működik, napközben viszont ez lesz a gyerekközpont. Izgalmas programokkal, kézműves foglalkozásokkal, zenés gyermekszínházzal várják a kicsiket és szüleiket ebben a Családbarát Térben. A fesztiválon egyébként is fellépő Dolák‑Saly Róbert gyermekműsorával duplázik a Gyermekbirodalomban, valamint Fishinges zenészekkel is – Pásztor Anna, Papp Szabi és Takács Zoltán Jappán – beszélgetnek a gyermeknevelésről.

A helyszín legfontosabb szolgáltatása a professzionális, egész napos gyermekmegőrzés lesz 3-14 éves korig, minden nap 9-17:00-ig.

A díjazás: 1000 Ft/óra, gyerek, 2 óra 1700 Ft, testvér kedvezmény.

NAPI TEMATIKA OVISOKNAK:

Szerda: Sárkányok pedig léteznek
Csütörtök: Micimackó és barátai
Péntek: Mesés állatok – állatos mesék
Szombat: Mesék a Tejúton túlról

NAPI TEMATIKA SULISOKNAK:

Szerda: Kincsek és kacatok
Csütörtök: Kalózok, tündérek és manók
Péntek: A természek kincsestára
Szombat: Játékgyár

A részletes program és minden további információ ITT megtalálható.