A fenntartható fejlődés jegyében újult meg a Katica Tanya

A patcai Katica Tanya Immár 100%-ban megújuló energiaforrásból fedezi teljes energiaellátását. Az öko-tudatos családi park eddig is kiemelten figyelt a környezetvédelemre, mostanra azonban ezt új szintre emelték: 70 millió Forint értékben avattak új fejlesztéseket, melyek segítségével tovább csökkenthetik ökológiai lábnyomukat – és mi is a sajátunkat, ha idelátogatunk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
öko
2017. június 26. Családháló

A Katica Tanya üzemeltetőinek nem titkolt célja a hagyományos életmódhoz való visszatérés népszerűsítése. S teszik mindezt olyan agilitással, mely vendégeikre is kihat: nem ritka, hogy akár soktagú családok töltenek el több napot együtt, aktívan itt. A 70-féle bel-és kültéri játék, a csúszdapark, a vízi élményrészleg és a több száz állat garantálják a tartalmas kikapcsolódást.

Most pedig mindez még több és jobb lett: több új gyermekjátékkal, köztük óriás trambulinnal, hatalmas napelem-farmmal és modern, komfortos faházakkal bővült az eddig sem éppen szegényes kínálat. Az átadott új játékokkal az attrakciók száma a 100-hoz közelít, a folyamatosan bővülő szállásokkal pedig már több mint 200 főnek tudnak szállást biztosítani. Ami nem árt, hiszen évente több, mint 70,000 látogató fordul meg náluk egész évben.