A fővárosban fagyiznál? Adunk 9 tippet!

Összeszedtük kedvenc fagyizóinkat szerte a városban: ha épp fagyizni indulnál, de nem tudod, hol kapsz TÉNYLEG finom fagyit, talán ez a szubjektív lista majd segít! Cikkünk elején a sokunk által kedvelt versenyzők, hátul a kevésbé-, vagy épp nem a fagyijukról ismert cukrászdák állnak - de nem rangsoroljuk a fagyizókat, ne értsétek félre: mind a kilencet ugyanúgy szeretjük!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
budapest
2017. augusztus 06. Dívány

1. Gelateria Pomo D’oro

Az Arany János utcai fagyizóra többen is szavaztak a szerkesztőség tagjai közül, úgyhogy tutira nem fogsz csalódni. A kapros mandarinfagyit például azonnal kipróbálnám, de a vajas keksz is jól hangzik!

Cím: Budapest, 5. kerület, Arany János utca 12.

Nyitva tartás: 11:30 – 21:00

2. Artigiana Gelati

A Csaba utcai fagyizót is többen ajánlották, a következő szövegekkel: “nagyon drága, de nagyon szuper”! Végülis egy gombócot biztos érdemes kigazdálkodni. Van Lavazza kávé is és minden természetes, friss alapanyagokból készül!

Cím: Budapest, 12. kerület,  Csaba u. 8.

Nyitva tartás: 11:00–19:30

3. Dolcissima

A cuki cukrászdában egész évben remek olasz sütiket lehet fogyasztani, naná, hogy a fagylaltjuk is szuper! A pisztácia-kávé-sós karamell kombót ennénk, és a Sfogliatelle fagyi is isteni. Ha nem tudod, mi az a Sfogliatelle, menj el még most a Dolcissimába, megéri!

Cím: Budapest, 2. kerület, Frankel Leó út 21.

Nyitva tartás: 7:30 – 20:00

4. Fragola

“Én pont a Csévi utcaiba járok, de a Nagymező utcai ugyanazt tudja” – mondja kollégánk, akit a  kurkumás kesudió fagyival vettek le a lábáról a Fragolánál. Megfizethető és amúgy tényleg finom is, rengeteg helyen megtalálod őket Budapesten és akkor a franchise-ról még nem is beszéltünk.

Cím: Budapest, 6. kerület, Nagymező utca 7 / 13. kerület, Pozsonyi út 49 / 2. kerület, Csévi utca 7.

Nyitva tartás: 11:00 – 20:00

A cikk itt folytatódik!