A legjobb bababarát nyaralóhelyek és szállások – Ti ajánlottátok

Nekiindulni egy babával mindig "kockázatos"; nem szívesen adunk ki pénzt egy bizonytalan kimenetelű nyaralásra. Persze, egy csecsemő mellett sosem biztosítható a békés kikapcsolódás, de az ember szeretné legalább a lehető legtöbb körülményt biztosítani hozzá. Belföldi nyaralóhelyeket, szállásokat gyűjtöttünk össze, amelyeket babával is bátran ajánlottak az anyukák.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
család
2017. június 16. Hojdák Annamária

Az első három wellness hotelt több anya is ajánlotta, ettől eltekintve viszont nem tükröz preferenciát a sorrend – a szerzőnek nem volt még szerencséje mindet kipróbálni;). Nyilván nagyon különbözőek a pénztárcák és az igények; a közös nevező ezek között a nyaralóhelyek és szállások között csak az, hogy elégedetten nyilatkoztak róluk ott nyaraló családok: pozitívan álltak a kisgyerekekhez, és igyekeztek minden igényüket kiszolgálni.

1. Hotel Kolping – Alsópáhok

 

2. Oxigén Hotel, Noszvaj

 

3. Hotel Aquarell, Cegléd

 

4. Bambara Hotel, Felsőtárkány

 

5. Wellness Hotel, Gyula

 

6. Hotel Szarvaskút, Zirc

 

7. Wellness Hotel Szindbád, Balatonszemes

 

8. Hotel Katalin, Gyenesdiás

 

9. Piknik Wellness Hotel, Siófok

 

10. Velence Resort & Spa

 

11. Saliris Resort, Egerszalók

 

12. Anna Grand Hotel, Balatonfüred

 

13. Egri Korona Borház, Demjén

 

14. Fehér Sas Panzió, Bánkút

 

15. Éden Apartman, Gyula

 

+1: Mielőtt teljesen elvesznénk a bőség zavarában, vagy sajnálkozni kezdenénk az anyagiak miatt, álljon itt egy anyuka véleménye, aki nyaralás témában így nyilatkozott: “Mi elvisszük mindenhova a gyerekeket, ahova mi mennénk. Kulcsos házba, kölcsönkapott nyaralóba, táborba. Olyan helyet választunk, ahol mi is töltekezni tudunk. Úgy tapasztaltuk, hogy ahol mi jól érezzük magunkat, ők is jól szokták – pelenkázni mindenhol lehet, a többi meg nyitottság kérdése. “

 

Élményekkel teli, valóban feltöltődést hozó nyaralást kívánunk!

 

Fotók: Facebook. Kiemelt kép: Egri Korona Borház, Demjén