Az akciós karácsony a kisállatokat is elérte

Teljes erővel dübörög a karácsonyi akciódömping, amikor a boltok megpróbálják kitalálni mit vetessenek meg azzal, akinek semmi ötlete nincs. A standard mobiltelefon-tablet-játék ajánlatok mellé így kerül be a kerti gereblyeszett, vagy az ötlet, hogy vegyen a macskának is karácsonyi ajándékot.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2016. december 09. Dívány

Műszaki cikkek

Kütyükkel és elektronikai cikkekkel van tele az Emag karácsonyi akciós oldala, de baba-mama termékeket is vehet, na meg játékokat. Mosógép mellé mosókapszulát kap, Bosch, Skill és Dremel barkácsgépeket féláron is tud venni, ha azzal lepné meg családtagját karácsonyra, míg az új Star Wars filmre 30 százalékos póló és ajándéktárgy kedvezménnyel készülhet.

A Samsung UHD ívelt LED TV-t 20 ezer forinttal olcsóbban, LG TV-k és hangprojektorok pedig 20 százalék kedvezménnyel kaphatóak az Extreme Digitalban. Phillips kávéfőző 10 ezer forinttal olcsóbban kapható és még tejhabosító is jár hozzá. 30 százalékkal akcióztak le több terméket is, így ennyivel olcsóbban talál porszívót, sportkamerát, telefonokat és gyakorlatilag mindent. Összesen 24 ezer termék akciós, ezeket itt találja.

xmas-shopping1

Az Euronicsnál is 20 százalékkal olcsóbbak lesznek az LG televíziók, míg néhány felsőbb árkategóriájú Samsung SUHD TV mellé Xbox jár ajándékba. 5-20 százalékkal olcsóbban a Huawei tabletek és telefonok és a Philips kisgépek, porszívók és szépségápolási termékek is 20 százalékkal kerülnek kevesebbe.

“Leszánkáztak az áraink, ettől még a Mikulás szakálla is leesett” – írja a Mall.hu, ahol sarokcsiszolót, érintés nélküli hőmérőt vagy éppen kerti szerszámokat vehet. Lakásdekorációs elemek is akciósak és az is kiderül, hogy minek örülnek karácsonykor a kiskedvencek ha már a karácsonyfát nem használhatják úgy, ahogyan ők azt eltervezték. Egy arany kutyafekhely vagy egy száraztáp tartó viszont még nekik is örömet szerez.

Tefal magasnyomású gőzállomáshoz vasalódeszka jár a Media Marktban, hogy azonnal ki is tudja próbálni, míg a Whirpool nagy háztartási gépek 10 százalék kedvezménnyel rendelhetőek meg online. Huawei P9 lite mellé pedig ajándékcsomagot adnak.

A cikk itt folytatódik!