„Cipősdoboz egy önfeledt mosolyért!”

Elindult a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom karácsonyi adománygyűjtő akciója a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekei javára.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
ajándék
2019. november 25. Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

Fotó: Családháló

A Böjte Csaba által alapított erdélyi gyermekotthonok lakói a székelyföldi Parajdon Angyalváró rendezvényen vesznek részt, ahol zenés műsorral, játékokkal szórakoztatják őket. Erre az alkalomra visz Magyarországon gyűjtött, ajándékokkal teli cipősdobozokat a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

Tavaly a magyarországi cégek és magánszemélyek felajánlásából több, mint 400 ajándékcsomagot sikerült adományozniuk. Idén céljuk 500 cipősdoboz gyűjtése, hogy így tegyék szebbé a Böjte Csaba ferences szerzetes által örökbe fogadott gyermekek karácsonyát! Az akció december 11-ig tart!

Milyen adományokat várnak?
Kicsiknek gyerekjátékot, írószert, iskolaszert, édességet. Nagyobbaknak illatszert, dezodort, sportszert, könyveket, ifjúsági regényeket.

Kik számára?
Kisebbekre és nagyobbakra egyaránt gondolhatunk: 1-18 éves korig

Ha nincs lehetőség, idő cipősdobozt összeállítani és leadni azt a hét fővárosi gyűjtőpontunk egyikén, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom önkéntesei már 2000 forintból összeállítanak egy doboznyi ajándékot.

Az adományt a következő címre várják:
Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány
Számlaszám: 16200199-11531241-00000000 (MagNet Bank)
A megjegyzés rovatban tüntessü fel: “Dévai adomány”

GYŰJTŐPONTOK:

·         Háló Közösségi és Kulturális Központ – S4 V. kerület, Semmelweis u. 4., üvegajtós bejárat, minden hétköznap 14-18h között, vagy az esti programok előtt és után

·         Semmelweis Egyetem VIII. kerület, Nagyvárad tér 4., december 2-án a “Család és karrier?” előadás előtt már 17-től – az előadások végéig (20:30)

·         Magyar Cserkészszövetség, XI. kerület, Bartók Béla út 61. I/1. hétfőtől péntekig 10-16h-ig

 

·         Magyar Cserkészszövetség, II. kerület, Tömörkény u. 3/A hétfőtől péntekig 9-16h;

·         Magyar Cserkészszövetség, Nagykovácsi, Kossuth Lajos u. 2., a kastély főbejárata melletti kis épületben hétköznap 7-14h

·         Pötty Bolt XXII. kerület, Budafok, Kossuth Lajos utca 6.) hétköznap 10-17:30

·         Egyboglya Közösségi Tér III. kerület, Boglya u.1. fsz.) hétköznap 16-18h

További részletek a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom honlapján.