Családháló díj: keressük 2018 legjobbjait!

Keressük Magyarország legjobb szülészetét, bölcsődéjét, gyermekorvosát.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
családháló díj
2019. január 01. Székely Attila

A Családháló és a Családháló díj

A 2011 tavaszán indult Családháló.hu egyszerre online családi magazin és közösség. Célunk, hogy munkánkkal a fiatal családokat támogassuk, ösztönözzük a gyermekek vállalását. Oldalunk a családok lehetőségeiről, nehézségeiről, örömeiről szól. Informálni, egyben szórakoztatni is kívánjuk napi több ezer olvasónkat és követőinket a közösségi médiában.

A Családháló díjat 2013-ban alapítottuk. Célunk ezzel nyilvános elismerésben részesíteni olyan embereket, intézményeket, akik a gyermekekért történő munkájuk során különösen sokat, vagy kiemelkedőt tettek a családokért.

A díj erkölcsi elismeréssel jár és a Családháló olvasóinak jelölése és szavazata nyomán, a Családháló csapatának döntése alapján kerül kiosztásra ünnepélyes keretek között a Budapesten megrendezésre kerülő díjátadó rendezvényen.


A kategóriák

2019-ben az alábbi díjakat hirdetjük meg intézményi és egyéni kategóriákban.

Intézményi kategóriák:

2018 szülészete
2018 óvodája
2018 általános iskolája
2018 mini bölcsődéje
2018 családi bölcsődéje
2018 munkahelyi bölcsődéje
2018 klasszikus bölcsődéje
2018 különdíjasa (mely intézmény megfelel a kiírásnak, de egyik kategóriába sem fér bele)

Egyéni kategóriák:

2018 kórházi gyermekorvosa
2018 házi gyermekorvosa
2018 védőnője (területi vagy iskolai védőnő is lehet)
2018 óvónője
2018 bölcsődei kisgyermeknevelője
2018 különdíjasa (aki megfelel a kiírásnak, de egyik kategóriába sem fér bele)

A 2017. évi Családháló díj kitüntetettjei a díjátadó ceremóniát követően a Benczúr Ház Vadásztermében 2018. március 4-én.

 

A díjazás folyamata

A Családháló díj első része a jelölések leadásából áll, majd ezt követi egy rövid szavazási időszak, mikor a jelöltekre lehet szavazni egy meghatározott internetes felületen.

A jelöléseket 2019. február 3-án (vasárnap) délig várjuk a cikkben megadott internetes űrlapokon. Felhívjuk figyelmeteket, hogy a határidő után érkező jelöléseket nem tudjuk befogadni!

[shortcodefblock title=”Fontos a jó történet” igazitas=”right” szelesseg=”57″]A jelölések legfontosabb része az indoklás, mely alapján a jelöltet felterjesztitek a díjra. Szavazategyenlőség esetén a Családháló csapata a jelöltekről szóló történetek alapján dönt majd a kategória győzteséről. Ezért kérünk benneteket, hogy ezt minőségi módon írjátok meg nekünk![/shortcodefblock]

( ! ) VÁLTOZÁS | Szavazni 2019. február 15-18. között lehet, a Családháló honlapján megjelenő tájékoztatás szerint.

Jelölni és szavazni kizárólag a megadott internetes űrlapokon lehet. Más formában jelölést, illetve szavazatot nem fogadunk el! A beérkezett jelölésekről az intézményeket és az egyéni jelölteket a szavazás előtt telefonon és e-mailben értesítjük.

A Családháló díjak hatodik ünnepélyes átadása a Benczúr Ház Dísztermében 2018. március 4-én.

 

A díjátadó

A díjakat a hagyományoknak megfelelően ünnepélyes keretek között fogjuk átadni Budapesten. Az eseményre a jelölteket, a díjazottakat, valamint családjaikat és a Családháló olvasóit szeretettel várjuk. A díjátadón a kategóriák győztesei mellett a jelöltek sem távoznak üres kézzel: megkapják a Családháló emléklapját, melyen szerepel, hogy felterjesztették a 2018. évi Családháló díjra.

A díjátadó időpontját és helyszínét később fogjuk közzétenni.

Fontos! A kategóriák győztesei az okleveleket, illetve a jelöltek az emléklapokat kizárólag személyesen, a díjátadó ünnepségen tudják átvenni. Postai úton, illetve interneten történő továbbításra nincs lehetőség.

A jelölőlapok elérhetőségei:

Intézményt szeretnék jelölni

Szakembert szeretnék jelölni

 

További információkért írjatok nekünk az info@csaladhalo.hu e-mail címre!

 

Borítókép: A Családháló díj a díjátadó ceremónián a Benczúr Ház Dísztermében 2017. június 10-én.

Fotó: Családháló.hu – Képszerkesztőség / Adrián Zoltán, Dimény András