Ezek a legtutibb rejtekhelyek az ajándékoknak

Megvette már a karácsonyi ajándékot a gyereknek? És megkönnyebbült, hogy túl van a készülődés legrizikósabb részén? Rossz hírünk van: a neheze még csak most kezdődik. A Daily Mail szerint három gyerekből kettő megpróbálja megtalálni az elrejtett karácsonyi ajándékokat, és ez negyedüknek sikerül is. Szóval felkészülni, vigyázz, kezdődik a verseny, hogy ki az ügyesebb!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2016. december 12. Dívány

Megvette már a karácsonyi ajándékot a gyereknek? És megkönnyebbült, hogy túl van a készülődés legrizikósabb részén? Rossz hírünk van: a neheze még csak most kezdődik. A Daily Mail szerint három gyerekből kettő megpróbálja megtalálni az elrejtett karácsonyi ajándékokat, és ez negyedüknek sikerül is. Szóval felkészülni, vigyázz, kezdődik a verseny, hogy ki az ügyesebb!

images

A felmérésből az is kiderült, hogy a legtöbb szülő döbbenetesen amatőr a kérdésben, mintha sosem lett volna gyerek, és olyan rejtekhelyeket talál ki, amiket fel sem sorolok, nehogy elaludjak itt az unalomtól írás közben. Szekrény teteje, ágy alatt, tényleg nem folytatom, ugye megértik. Könyörgöm, használják a fantáziájukat, és óvják meg a nagy műgonddal kiválasztott ajándékaikat az idő előtti lelepleződéstől! Mivel ez nekünk is szívügyünk, adunk is néhány ötletet a Cafemom.com segítségével, amiket mintegy inspirációként használhatnak, lefordíthatják a saját lakásuk sajátosságaira, továbbgondolhatják és hozzátehetik a saját szuper elképzeléseiket. Én is azt tettem.

A cikk itt folytatódik!