Felháborító! Levideózzák, ahogy gyermekük sírva fakad a szülői reakció miatt

Úgy tűnik, vannak szülők, akiknek semmi sem szent ha egy olcsó poénról van szó, s még saját gyermekük megijesztése vagy megalázása is belefér adott esetben.

videó
2019. augusztus 14. Családháló

Új őrület terjed az interneten, ismét a szülők vetették el a sulykot kisbabájukkal szemben.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy internetes kihívás keretében szülők cheerios- tornyot építenek alvó kisbabájuk fejére, s azzal versenyeznek, melyikük tudja magasabbra rakni az építményt kisbabáján.

Egy másik hasonló – szerintünk gonoszabb poén, mikor a kisgyermek fejéhez egy szelet sajtot vágnak, aki ettől megijed, s ezt az ijedt fejet találják olyan ellenállhatatlanul viccesnek egyes szülők, hogy levideózzák majd megosztják a közösségi médiában.

Itt van azonban a legújabb módszer, ami talán az előzőeknél is rosszabb:

itt ugyanis a szülő úgy csinál, mintha a gyermek beverte volna a fejét.

Először a koppanást imitálja az ajtófélfán, majd vigasztalni kezdi csemetéjét, aki ettől éktelen sírásba kezd, s a reakción a szülők jót kacagnak. Ezekből a videókból is van már egy csokorra való a világhálón.

Azt nem tudjuk, hogy a kedves szülők, akik ezeket a pihent agyú poénokat kitalálják (vagy másokról lemásolják), mit gondolnak, miért is jó vicc a gyermeküket megszégyenítő eljárást még az interneten is megosztani másokkal, de abban biztosak vagyunk, hogy ők maguk fel lennének háborodva ha valaki hasonló visszaélést követne el ellenük.

Kapcsolódó cikkek

2019. augusztus 15.

Miért nem múlik el az ekcéma?

2019. augusztus 15.

Megújult a Családháló