Gyermekáldás? Természetesen! Előadások a Creighton és a NaPro-módszerről

Jobban megismernéd tested működését? Most itt a remek alkalom, akár gyermekvállalással, akár fogamzásszabályozással kapcsolatos kérdéseid vannak.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
termékenység
2019. november 14. Családháló

Fotó: Pixabay

Novemberben három alkalommal is megrendezésre kerül egy, a Creighton és a NaPro-módszerről szóló előadás, amely testünk működésével, termékenységünk tudatosabb megismerésével, s ezen keresztül a gyermekvállalás elősegítésével illetve a fogamzásszabályozás természetes módszerével is megismerteti a párokat. Azok a fiatal lányok is jelentkezhetnek, akiknek jövőbeni egészségük szempontjából lehet érdekes a módszer.

Sok fontos információt megtudhatunk saját ciklusunkról, segítséget kaphatunk bizonyos problémákra, és a házasok a természetes fogamzásszabályozás modernebb, biztosabb változatával is megismerkedhetnek. Azoknak a pároknak is érdemes elmenni, akik gyermekvállalási nehézségekkel küzdenek: ennek a kérdésnek a lehetséges orvoslásáról is szó lesz.

Az előadások látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Időpontok:

2019. november 23. 18:00.
Szent Imre Plébánia
1114 Budapest, Himfy u. 9.

Jelentkezés itt.

2019. november 22. 19:00.
Kájoni János Közösségi Ház
1025 Budapest, Szilfa u. 4.

Jelentkezés: fertilitycare.bea@gmail.com

2019. november 30. 19:00.

Városmajori Jézus Szíve Plébánia

1122. Bp. Ignotus u. 9.

Jelentkezés: rassay.virag@gmail.com

***
A Creighton Módszer (CrMS) olyan cikluskövetési módszer, amely a termékeny és terméketlen időszakok megállapításával használható a várandósság elősegítésére és elkerülésére, valamint a női egészség nyomon követésére, megőrzésére. A CrMS teljesen személyre szabott, ezért alkalmazható szabályos és szabálytalan ciklusok esetében, a szoptatás időszakában, menopauza előtt, hormonális fogamzásgátlók alkalmazása után, vagy bármilyen más életállapotban.

A Creighton Módszer orvosi oldala, a NaProTechnológia® (NPT), a meddőség rejtett okait képes feltárni és sok esetben sikeresen gyógyítani. Ez egy, az egészséget helyreállító orvosi irányzat, amely – a lombik programmal ellentétben – sokaknak ad lehetőséget a természetes fogantatásra és a magzat egészséges kihordására.

Ugyanis a nő ciklusával összhangban támogatja a nemzőképességet, és hatékony kezelést nyújt számos nőgyógyászati és hormonális rendellenesség esetén. Először a probléma kiváltó okait tárja fel, majd célzott, személyre szabott kezeléssel igyekszik helyreállítani az egészséget, figyelembe véve a nők és az élet méltóságát.

Az előadások a Katolikus Szeretetszolgálat Természetes gyermekáldás c. projektjének keretében valósulnak meg.