Iskolakezdés együtt! – Wolf Kati és Dombi Rudolf segítségével adták át a csomagokat

Megkezdte a tanszercsomagok kiszállítását a rászorulóknak az Ökumenikus Segélyszervezet - közölte a szervezet kedden az MTI-vel.

tanszercsomagok
2019. augusztus 28. MTI

Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó és Wolf Kati énekes (j) tanszercsomagokat állít össze rászoruló családoknak az Ökumenikus Segélyszervezet budafoki telephelyén 2019.augusztus 27-én.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A segélyszervezet Iskolakezdés együtt! elnevezésű segélyakciójának célja, hogy szeptember elejéig ezer rászoruló gyerekhez juttassanak el tíz-tízezer forint értékű, minőségi tanszercsomagot. Mint írták, folyik a tanszercsomagok összeállítása, és a Magyar Posta közreműködésével megkezdődött a csomagok kiszállítása.

Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó és Wolf Kati énekes átadja az Ökumenikus Segélyszervezet tanszercsomagját egy VIII. kerületi családnak 2019.augusztus 27-én.
MTI/Máthé Zoltán

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Hozzátették: ha így folytatódik az összefogás, tanévkezdésig idén is mind az ezer csomag eljut a magyarországi gyerekekhez, a segélyszervezet intézményeibe, a segélykérő családok otthonába.

A kezdeményezést a 1353-as adományvonalon vagy az www.iskolakezdesegyutt.hu oldalon lehet támogatni, a nagyobb postákon pedig gyűjtőperselyekben adományozni.