Iskolakezdés együtt! – Wolf Kati és Dombi Rudolf segítségével adták át a csomagokat

Megkezdte a tanszercsomagok kiszállítását a rászorulóknak az Ökumenikus Segélyszervezet - közölte a szervezet kedden az MTI-vel.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
tanszercsomagok
2019. augusztus 28. MTI

Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó és Wolf Kati énekes (j) tanszercsomagokat állít össze rászoruló családoknak az Ökumenikus Segélyszervezet budafoki telephelyén 2019.augusztus 27-én.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A segélyszervezet Iskolakezdés együtt! elnevezésű segélyakciójának célja, hogy szeptember elejéig ezer rászoruló gyerekhez juttassanak el tíz-tízezer forint értékű, minőségi tanszercsomagot. Mint írták, folyik a tanszercsomagok összeállítása, és a Magyar Posta közreműködésével megkezdődött a csomagok kiszállítása.

Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó és Wolf Kati énekes átadja az Ökumenikus Segélyszervezet tanszercsomagját egy VIII. kerületi családnak 2019.augusztus 27-én.
MTI/Máthé Zoltán

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Hozzátették: ha így folytatódik az összefogás, tanévkezdésig idén is mind az ezer csomag eljut a magyarországi gyerekekhez, a segélyszervezet intézményeibe, a segélykérő családok otthonába.

A kezdeményezést a 1353-as adományvonalon vagy az www.iskolakezdesegyutt.hu oldalon lehet támogatni, a nagyobb postákon pedig gyűjtőperselyekben adományozni.