Keresik a leghosszabb ideje házas magyar párt

A leghosszabb ideje házasságban élő magyar párt keresi a Kossuth rádió a házasság hete alkalmából, február 10. és 14. között - közölte az MTVA vasárnap.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
házasság hete
2020. február 10. MTI

Fotó: Pixabay

A tájékoztatás szerint már több tucatnyian jelentkeztek, hogy megosszák tapasztalataikat, életbölcsességeiket a hosszú, boldog házasság receptjéről a hallgatókkal.

Hozzátették: a Duna televízió Család-barát magazinja mellett a Kossuth rádió is tematikus műsorokkal készül az egyhetes eseményre.

Hétfőn bemutatják a házasság hete idei nagyköveteit, Dobay Esztert és Semsei Rudolfot, kedden az Ölelj át! programot ismertetik, valamint Mihalec Gábor családterapeuta beszél a szerelemről, a szenvedélyről és arról, hogy mi marad, ha elmúlnak ezek az érzések.

Szerdán az “anyós sulit” mutatják be és az anyós-meny viszonyról is szó lesz, csütörtökön pedig a Kétigen Alapítvánnyal azzal foglalkoznak: mire mond igent a menyasszony és a vőlegény. Csütörtökön a Család-barát magazinban élő televíziós adásban hangzik majd el két igen – tették hozzá.

Pénteken a rádióban Hammer Zsuzsanna családterapeuta életpéldákkal összegzi a házasság hete legfontosabb életbölcsességeit, valamint az is kiderül, kinek mondta ki a boldogító igent Zsuráfszky Zoltán tánckoreográfus.

A házasság hetét Magyarországon tizenharmadik alkalommal rendezik meg február 9. és 16. között.