Király Viktor: „Szülők leszünk!”

Interjú jelent meg az énekessel a házasság hete alkalmából a FICSAK oldalán.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
gólyahír
2020. február 12. FICSAK

Nemrég jelentette be Király Viktor énekes és felesége, Anita, hogy összeházasodtak, és első gyermekük születésére készülnek. A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) interjút készített az énekessel, hogyan várják kisfiuk érkezését.

A cikkben a magyar sztárénekes elmondja, hogy a házasság fogalmának megismerésén túl most a szülővé válás folyamatának megtapasztalása, ízlelgetése az erősebb élmény – amikor este megsimogatja a felesége, Anita pocakját, és érzi, hogyan rugdos a baba.

– Miközben a várandós anyukának valóban arra van szüksége, hogy nyugodt légkörben itthon legyen, sokat pihenjen, közben a férfinak dolgoznia kell. Sőt egy férfinak ilyenkor szerintem még jobban kell hajtania, hogy mindent meg tudjon teremteni a családjának, mert hamarosan megszületik a baba. Az én életemben pont a nyugalmat a legnehezebb megteremteni, de mindenképpen ezen vagyok és leszek – mondta Király Viktor az interjúban.

A FICSAK kérdésére, hogy mennyire látja „trendinek” azt, hogy valaki fiatalon házasságot kössön, az énekes így válaszolt:

– Ez az én véleményem, és lehet, sokaknak nem tetszik majd, de én azt üzenem a férfiaknak, hogy akkor vágjanak bele a házasságba, ha megértek rá, és ez nagyon fontos! Fontosak az érzések, de önmagában egy házassághoz vagy akár egy kapcsolathoz több kell. Meg kell rá érni, hogy felelősséget tudjon vállalni a férfi. Később már nem csak magáért, hanem a gyerekéért és a családjáért is felel! Nekem úgy tűnik, eddig kellett várnom. Jómagam későn érő típus vagyok, de azt gondolom, hogy minden akkor érkezik meg hozzánk, amikor kell. Az biztos, hogy csodás dolog előtt állunk a feleségemmel, és izgatottan várjuk. Új kihívás, új dolgok, szóval nagyon boldogok vagyunk!

Az interjú teljes terjedelmében a FICSAK oldalán olvasható.