Konfliktuskezelési tréningek Zircen

A kapcsolatainkból adódóan az életünk része a konfliktus. De mit is kezdünk vele? Hogy kezeljük?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
konfliktuskezelés
2020. január 24. Családháló

Fotó: Családháló

Az életünk része a másokhoz való kapcsolódás. Emberek vesznek körbe bennünket úton útfélen. A család az az első színtér, ahol a legintenzívebben éljük meg érzelmeinket, indulatainkat, ahol megvannak a szerepek: apa, anya, szülő, gyermek, testvér és nem mindegy ki milyen módon viszonyul egymáshoz ebben a kusza kapcsolati hálóban. A család mellett az életünk része a barátaink, munkatársaink, főnökünk, a szomszéd, akivel néha összevitázunk, mert nem érti meg az álláspontunkat.

A kapcsolatainkból adódóan az életünk része a konfliktus. De mit is kezdünk vele? Hogy kezeljük?

A konfliktusos helyzetekben a mi hozzáállásunk mérvadó lehet. Vannak jó módszerek, amelyeket gyakorlás során elsajátítva alkalmazni tudunk a kritikus pillanatokban. 2019-ben a Zirci Családháló.ponttal együttműködve elindultak olyan beszélgetések, melyek segítenek a kommunikációban, a kapcsolataink fejlesztésében.

2020-ban folytatódnak havi rendszerességgel a kétórás Konfliktuskezelési tréningek Bajor Péter mentálhigiénés szakember vezetésével Zircen a Monostori cukrászda feletti teremben. (8420 Zirc, Rákóczi tér 1.) pénteken 18:00-tól várnak minden érdeklődőt, a lent megadott időpontokban.

Időpontok:

·         január 24.

·         február 7.

·         március 20.

·         április 17.

·         május 20.

Az ingyenes előadások nyitottak, egy Európai Uniós projekt keretén belül valósulnak meg. A beszélgetésre mindenkit szeretettel várnak. A Családháló.pont tevékenységéről bővebben itt olvashattok.