Petíció: Disney jelenleg nem családbarát!

Hagyja abba a Disney a gyermekek LMBT irányú manipulálását! - címmel indított petíciót a CitizenGO. A kezdeményezést eddig több, mint háromszázezren írták alá.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
disneyland
2019. november 13. CitizenGO, Családháló

A párizsi Disneyland idén júniusban megtartotta első hivatalos homoszexuális Pride fesztiválját. A vidámparkban eddig is tartottak kisebb felvonulást homoszexuális csoportok, idén viszont maga a park is beállt a rendezvény mögé. A CitizenGO nemzetközi kampányt indított a párizsi Disneyland vezetősége felé, a rendezvény lemondását kérve. A petícióhoz közel 400 000 aggódó hang csatlakozott, de ennek ellenére megtartották a “Magical Pride”-ot.

Hagyja abba a Disney a gyermekek LMBT irányú befolyásolását!

A Disney vidámparkok korábban a családok biztonságos kikapcsolódásának adtak otthont. A szülők nem akarják, hogy a Disney az LMBT politikai ideológia mentén manipulálja gyermekeiket. Nem hezitálunk bojkottálni a Disney filmjeit és termékeit, amennyiben nem hagynak fel a homoszexuális propagandával. A Disney hagyja abba a gyermekek LMBT irányú manipulálását! https://www.citizengo.org/hu/node/171795

Közzétette: CitizenGO HU – 2019. november 11., hétfő

Közben egyre több Disney filmben is megjelenik a homoszexuális szál. Ezért a CitizenGO most a Walt Disney vállalat elnökéhez és vezérigazgatójához, Robert A. Igerhez fordul, mert szerintük a park jelenleg nem családbarát.

“Nem maradhatunk csöndben a gyermekeket célzó LMBT manipulációt látva. Nem maradhatunk csöndben, amikor LMBT felvonulásokat tartanak a családok és gyermekek találkozási pontjain, és homoszexuális történetszálakkal érzékenyítik őket a rajzfilmekben. Csatlakozzon a Walt Disney vállalat elnökének írt levelünkhöz, fejezze be a Disney a gyermekek LMBT irányú manipulálását!” – áll a petícióban, amelyet itt lehet aláírni.