Segítséget kér a Heim Pál Gyermekkórház

A Heim Pál Gyermekkórház Feljesztéséért Alapítvány örömmel adta hírül: összegyűlt a pénz a sajtón keresztül indított gyűjtéssel gyermekkórház részére vásárolandó lélegeztető-gépre, aminek beszerzését az Alapítvány el is indította. A gyermekegészségügyi intézmény két altatógépe azonban működésképtelen, újakat kell vásárolni. Ehhez kér most segítséget az Alapítványon keresztül a gyermekkórház vezetősége.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2016. december 09. Orientpress

Hatalmas összefogással, az emberek fantasztikus támogatásával pár hónap alatt összegyűlt akkora összeg, hogy a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány új, életmentő lélegeztető gépet tudjon vásárolni az intenzív osztályon fekvő gyermekek részére. Óriási segítség ez a gyermekegészségügyi intézménynek, hiszen évente 270-300 olyan súlyos állapotú gyermeket gyógyítanak, akiknek életét menthetik meg a korszerű, mai technológiáknak megfelelő eszköz.

378953397_834

Öröm az ürömben azonban, hogy az Alapítvány nemrég a kórház intenzív osztályának a vezetőjétől rossz hírt kapott: két altatógépük rossz. Az osztály az Alapítványtól kér segítséget, hogy az évente több, mint 5000 műtétet le tudják bonyolítani, amihez égetően szükség van az altatógépekre.

Az Alapítvány az emberek segítségét kéri, hogy a szükséges altatógépeket, minél előbb tudják biztosítani a kórház számára.

A cikk itt folytatódik!