Segítsünk együtt a szívbeteg kisbabáknak!

Izgalmas és sokszínű program várja a családokat a Családszervezetek IV. Adventi Jótékonysági Vásárán.

jótékonysági vásár
2019. november 28. FICSAK

Fotó: FICsAK

Az idei évben a szívbeteg kisbabákat támogatja a FICSAK jótékonysági akciója, mely egy online gyűjtéssel indult november elején és egy nagyszabású eseménnyel zárul majd.

Együtt dobban a szívünk

A hazai családszervezetek egész évben azon dolgoznak, hogy a családok életét segítsék. Az adventi időszak pedig kiemelten fontos életükben, hisz ez évben már negyedszer fognak össze egy jótékony cél érdekében. Minden évben közösen kiválasztanak egy nemes ügyet és egy alapítványt, akiket minden erejükkel támogatnak. Az idei esemény és adomány gyűjtés középpontjában a szívbeteg gyermekek állnak. A meghitt hangulatú vásár december 1-jén kerül megrendezésre a MOM Sport épületében. Kézműves, karácsonyi vásár, valódi értékek, családi pillanatok, hangulatos programok, csodálatos művészek a karácsonyi készülődés a jótékonyság és az összefogás nevében a szívbeteg kisbabákért!

A színes programok garantált kikapcsolódást jelentenek majd kicsik és nagyok számára is, emellett pedig szebbnél-szebb karácsonyi ajándékot, díszt, kézműves terméket lehet majd vásárolni. A befolyt összeg pedig a szívbeteg kisbabákat támogató Okkal dobban Alapítványhoz kerül majd és a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központjának vásárolnak belőle nyitott inkubátort, vagy inkubátorokat.

A részletes programot itt olvashatjuk.