Szavazzatok a Péteri Családháló.pontra!

Péteriben működő tagszervezetünket beválasztották az Év Közösségi Kezdeményezése díj 12 jelöltje közé – derül ki az Önkéntes Központ Alapítvány által közzétett információkból.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
családháló.pont
2017. október 22. Székely Attila

Önkéntességgel segítenek

A Péteri Családháló.pont önkéntesei 2016 óta végeznek önkéntes munkát a településen. Saját szervezésű programjaikon kiemelt figyelmet fordítanak a családok és a gyermekek közös időtöltésére, szórakoztatására, nevelésére.

Az elmúlt időszakban kisebb, nőknek szóló előadásaik és mesedélutánjaik mellett hagyományteremtő jelleggel nagyobb, az egész települést megmozgató eseményeket rendeztek.

Saját programjaik mellett a község jeles napjain is önkénteskednek. Rendezvényeik mindenki számára nyitottak.

 

Szavazz a Péteri Családháló.pontra!

Ha te is szeretnéd, hogy egy olyan önkéntes szervezet kapja a díjat, aki jelentős, önfeláldozó munkát végez a gyermekekért és a családokért, akkor szavazz a Péteri Családháló.pontra!

Szavazatodat 2017. november 6-ig adhatod le az alapítvány honlapján.

A Péteri Családháló.pont tagjai és az országos szervezet vezetői a Családháló.pont ünnepélyes megnyitóján 2017. szeptember 16-án.

Az Önkéntes Központ Alapítvány célja az Önkéntességért Díj odaítélésével, hogy felhívja a figyelmet az önkéntesség jelentőségére. A kiváló egyéni és szervezeti példák felmutatásával sokak számára vonzóvá tegye az önkéntes tevékenységet, illetve az önkéntesség társadalmi megítélését kedvező irányba mozdítsa. Az Év Közösségi Kezdeményezése 2017 közönségdíjat olyan helyi, kisebb szervezetek vagy közösségek számára hirdették meg, amelyek közvetlen környezetükben példaértékű önkéntes tevékenységet végeznek a közösség fejlesztése érdekében. A díjra beérkezett pályázatok közül egy szakmai zsűri választotta ki a legjobbnak ítélt kezdeményezéseket. Ezek közül a közönség szavazatai alapján kerül majd ki a nyertes – áll a szervezet felhívásában.

 

Fotó: Családháló.hu – Képszerkesztőség / Adrián Zoltán