Több mint ezer társasjátékot lehet kipróbálni ezen a fesztiválon

Négyszázötven asztalon 80 játékmester segítségével számos magyar és külföldi játékot lehet kipróbálni a Társasjátékok ünnepén.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
társasjátékok ünnepe
2019. november 18. MTI

Fotó: Pixabay

Négyszázötven asztalon 80 játékmester segítségével több mint ezer magyar és külföldi játékot lehet kipróbálni a Társasjátékok ünnepén, amelyet november 23-án és 24-én tartanak Budapesten, a Lurdy Házban.

A modern családi, felnőtt és gyerek társasjátékok országos fesztiválján több játékkiadó és forgalmazó, társasjátékos szervezet, egyesület, klub, társasjátékos szórakozóhely képviselteti magát – közölték a szervezők az MTI-vel.

A hétvégén 9 teremben lesz lehetősége a résztvevőknek kipróbálni több mint ezer magyar és külföldi logikai, stratégiai, party, családi és gyerektársasjátékokat. A rendezvényen társasjátékos egyesületek és kiadók szakavatott játékmesterei segítenek eligazodni a számtalan társasjáték között, segítenek megtalálni mindenki számára a neki való játékot. Az eseményen új és díjazott társasjátékok mellett a fejlesztői teremben az érdeklődők kipróbálhatják a még fejlesztés alatt álló társasjátékokat is, így bepillantást nyerhetnek a társasjáték-alkotás kulisszatitkaiba.

A program keretén belül versenyt is rendeznek a szervezők – írták a tájékoztatóban.