Egytál – melegétel rászorulóknak nagyböjtben is!

2019 nagyböjtjében folytatódik a Ferences Alapítvány „egytál-adománygyűjtése”, melynek köszönhetően szegényeket, hajléktalanokat, nehéz sorsú családokat szeretnének megajándékozni: ünnepi ebéddel, és baráti beszélgetésekkel.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
adomány
2019. április 05. ferencesalapitvany.hu

Nagyböjt nem csak a lemondások, áldozatvállalások és a bűnbánat időszaka. Az Egyház mindezek mellett az alamizsnálkodás, vagyis a szegények megsegítésének fontosságát is e napok középpontjába emeli. Ekkor számos lehetőség kínálkozik mindazok számára, akik valamilyen jócselekedettel is szeretnék kiegészíteni a húsvéti ünnepre való lelki készületet.

A Ferences Alapítvány a tavalyi év során elindított egytál – melegétel rászorulóknak adománygyűjtése 2019 nagyböjtjében is folytatódik.

Ön hogyan segíthet? 

Az adománygyűjtés keretein belül ezer forintos „ebédjegyeket” vásárolhatunk. Egy ebédjegy megvásárlásából egy rászoruló részesül ünnepi étkeztetésben. Az egytál – melegétel rászorulóknak program lehetőség, hogy akár kis összegű felajánlással is megmutassuk: ott állunk a nehéz sorsú embertársaink mellett.