Családháló

Kezdőoldal Média Te mit csinálnál Dia helyében? Kisfilm az iskolai zaklatások ellen

Te mit csinálnál Dia helyében? Kisfilm az iskolai zaklatások ellen

Hétfőn kezdődik az iskolai sokszínűség hete, az előítéletesség és zaklatás ellen fellépő programsorozatra eddig több mint száz iskola jelentkezett. A Sokszínűség Oktatási Munkacsoport figyelemfelkelő kisfilmben szólítja meg a fiatalokat.

Családháló, MTI,,

A programhoz még a héten lehet csatlakozni.

A közlemény szerint az április 8. és 12. között megrendezendő program lehetőséget teremt az iskoláknak, pedagógusoknak és más, diákokkal dolgozó szakembereknek a sokszínűség melletti kiállásra. Ehhez az oktatási munkacsoport ötleteket és kellékeket – szóróanyagokat, tanári kézikönyveket, kitűzőket – biztosít az iskoláknak.

A munkacsoport az előítéleten alapuló iskolai zaklatás és bántalmazás témájának feldolgozásához egy kisfilmet is készített Te mit csinálnál? címmel.


A Sokszínűség Oktatási Munkacsoport tizenkét oktatással, gyermekjogokkal, kisebbségi csoportokkal foglalkozó civil szervezet együttműködésével jött létre, hogy támogassa az iskolai előítéletesség és zaklatás elleni munkát.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Természetesnek vesszük, pedig nem az – ma van a láthatatlan munka napja

Április első keddjén arra hívjuk fel a társadalom figyelmét, hogy értékelje a magyar családok erőfeszítéseit, hiszen hatalmas ellenértékű munkát végeznek...

Close