8 dolog, amire még használhatod a popsikendőt

Nem nagy meglepetés, hogy ha kisgyereked van, az kosszal jár. Bár minden gyerek és szülő is más, a folyamatos koszolás kihívás elé állítja a szülőket. A baba törlőkendő nagyon praktikus holmi, és nem csak arra, amire kapásból gondolsz.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
takarítás
2018. február 11. Babaszoba
A jó baba törlőkendő gyengéd, az érzékeny bababőrhöz alkalmazkodik és nem tartalmaz olyan káros anyagokat, amelyek árthatnak a babádnak. Emellett még számtalan dologra használhatod, így nem csak a babának, hanem neked is jó szolgálatot tesz. Lássuk, mi mindenre jó egy törlőkendő.

1. Eltávolíthatod vele a sminked

Habár ha kisbabád van, akkor bár a napok éjszakába, az éjszaka ismét reggelre fordul, néha mégis nehéz különbséget tenni közöttük. Amikor nem találod az arctisztítódat és persze éppen nem tudsz elugrani, hogy másikat vegyél, de szükséged van rá. hogy tiszta és friss legyél, nos, ebben az esetben ott a baba törlőkendője! Amikor pedig nagyobb lesz a babád és éppen kipróbálja a rúzsod, jó szolgálatot tesz a törlőkendő, hogy eltávolítsd a rúzsnyomokat az arcocskájáról vagy a falról?

2. Megtisztíthatod a kutya mancsait

Nemcsak embereknek, hanem az őszi, latyakos, sáros tappancsoknak is pont megfelel a törlőkendő. Arra is jó, hogy a sóval felszórt járdák hordalékát leszedd a kutyusról, amitől nem csupán tiszta lesz, de egyéb veszélyeket is elháríthatsz vele.

3. Megtisztíthatod a baba arcát (és egyéb testrészeit)

Amikor a saját arcodat áttörlőd a kendővel, egyúttal a baba arcát is megtisztíthatod, és a kezét, a karjait, a lábát? Vagy az etetőszéket!
Sokkal hatékonyabb, mint a papír konyhai törlőkendő vagy a szalvéta.
A cikk folytatásához kattints.