Családháló

Kezdőoldal Otthon és trend Hekkeljük meg a házimunkát: tippek, amikkel élmény lesz a takarítás

Hekkeljük meg a házimunkát: tippek, amikkel élmény lesz a takarítás

A legfrissebb adatok szerint átlagosan napi 77 percet főzünk, ami életünkben kb. 1280 napot (több mint 3 évet) jelent, és ez még csak egy része a sok házimunkának. A következőkben épp ezért bemutatunk pár hasznos trükköt, amikkel “meghekkelhetjük” a különböző teendőket, és élvezetesebbé, egyszerűbbé válik akár a porszívózás, vasalás vagy a konyhai feladatok.

FemCafé,

Trükkök a porszívóval

  • Ha egy apró tárgy elveszik a padlón vagy a szőnyegen, akkor erősítsünk rá egy régi harisnyát a porszívó csövére, hogy könnyen felszívjuk, és ne kerüljön a porzsákba.
  • Itassunk át egy pamut vattapamacsot parfümmel vagy illóolajjal, és dobjuk a porzsákba, így porszívózás közben kiáramló illat felfrissíti a lakás levegőjét.
  • Vannak olyan lakástextíliák, amiket nem tudunk mosógépben kimosni, de ha beszórjuk őket szódabikarbónával, majd fél órás várakozás után felporszívózzuk, akkor semlegesíthetjük a kellemetlen szagokat.

A cikk itt folytatódik!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Játékválasztó családi élménynap

Idén ismét megrendezik az őszi, nagy Játékválasztó rendezvényt. Több mint 200 kipróbálható társasjáték, az idei év díjnyertes játékai és az újdonságok mellett újra...

Close