Családháló

Kezdőoldal Otthon és trend Így befolyásolja a hangulatod, hogy milyen színű ruhát viselsz

Így befolyásolja a hangulatod, hogy milyen színű ruhát viselsz

Legközelebb jobban meggondoljuk, mit vegyünk fel.

FemCafe,

Piros

A piros nem véletlenül a nők egyik kedvenc színe, a csábítás alapkelléke, ami tüzes, merészséget sugároz és szexuális töltetű. Tökéletes választás, ha ki akarunk tűnni a tömegből. Egy ilyen szett – vagy akár csak egy része (felső például) – önbizalmat ad a viselőjének és a környezetének is azt üzeni, hogy “figyeljetek rám”.

Goodnight everyone❤️❤️ #emmyawards2011 #ninababy #ninadobrev #myqueen👑 #gorgeous #tvd #thevampirediaries

A post shared by @nina||Nikolina Dobreva✨ (@ninaddaily) on

Sárga

A sárga a szakértők szerint is egy “napfényes”, életigenlő szín, mely vidámságot sugároz. Tökéletes választás őszre is, ha kicsit félretennéd a feketét, és megtöltenéd a ruhatáradat “optimizmussal”.

Kék

A kék szín a kutatások szerint jó hatással van a vérnyomásunkra, segít ellazulni és relaxálni. Ez persze nem jelenti, hogy csupán otthoni viselet gyanánt tökéletes. Ugyanúgy segít leküzdeni az izgalmakat egy randi előtt – ahol fontos az első benyomás -, vagy munkahelyi prezentáció során.

Zöld

Különlegessége, hogy egyszerre lehet élénkítő és nyugtató hatású is. Mi, nők imádjuk, mert minden hajszínhez remekül passzol, ráadásul kihangsúlyozza a zöld szemet. Az ősz egyik kedvence, mert ügyesen kombinálva olyan sikkes és elegáns, mint semmi más.

 

A teljes cikk ITT olvasható.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Szülés utáni kórházi napok és anyai kompetenciák – 2. rész

Egy friss jogszabály-tervezet szerint 24 órán belülre csökkentenék a szülés után kórházban töltendő kötelező időt, ha minden rendben van anyával...

Close