Létezik olcsó és csinos fürdőruha?

Elárasztották a fürdőruhák a boltokat, csak éppen a nyár nem érkezett még meg. A legolcsóbb bikini kétezerhatszáz, a legdrágább huszonegyezer forintba kerül.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. május 23. czefernek.lena

Elárasztották a fürdőruhák a boltokat, csak éppen a nyár nem érkezett még meg. A legolcsóbb bikini kétezerhatszáz, a legdrágább huszonegyezer forintba kerül.


Még nincs is strandszezon, sőt, még az érzete sem érkezett el hazánkba, az üzletekben mégis zsúfolásig állnak a bikinik. Ezt látva úgy döntöttünk, megpróbáljuk megtalálni az ideális bikinit, amelyik olcsó, de eszméletlenül jól néz ki. Nyilván nem mindegy, hogy milyen alakon…

A hiperekben nagyon jó a felhozatal!

A Tescóban rengeteg nagyon olcsó fürdőruha van: a felsőért 1790 forintot, az alsóért jobb esetben csak egy ezrest kell kicsengetni. A mintaválaszték is ütős, a hagyományos tengerészcsíkoson át a mi körünkben nem annyira kedvelt párducmintásig minden megvehető. Mivel a fürdőruhát egy nyárra tervezzük, nem érdemes több tízezret kiadni egy darabra, inkább vegyen többet olcsóbban!

Az Auchan nem annyira a dizájnra, inkább a színekre ment rá, azok közül is az idén nagyon divatos rikítókra. Az áruk vetekszik a tescósokéval, de ezeket inkább tiniknek ajánljuk. Igazi nagymamás fürdőruhát is láttunk. Annak, aki szeretné meglepni az anyósát egy nem túl szexi darabbal, nyert ügye van!

A Cora 1499 forintért árulja a felsőket és az alsókat is: színesek, fodrosak. Itt a nagymellűeknek sem kell aggódniuk, hogy nem találnak megfelelő méretet!

Ami a legjobban tetszett a hiperekben, hogy mivel külön árulják a fürdőruharészeket, simán lehet kombinálni a színeket, és ha netán valakinek S-es lenne a bugyimérete és például XL-es melltartót hord, az is megtalálhatja a magának valót!

Persze most megint lehet azzal jönni, hogy a minőség bizony fontos! Igen, ezt én sem vitatom, de szívesebben adok ki 3000 forintot egy menő fürdőruhára, mint tízezret. Sajnos már jártam úgy, hogy a méregdrága Calzedoniám a kukában végezte egy spanyolországi nyaralás után…