Családháló

Kezdőoldal Otthon és trend Modern, romantikus, panel

Modern, romantikus, panel

Valljuk be, mindnyájan szeretjük a csodákat, és szeretjük azokat a lakásokat, amelyekből a szemünk láttára születik új otthon. Ha pedig mindez jó adag kreativitással, „csináld magad” lelkesedéssel szépül, amit akár mi magunk is meg tudnánk valósítani, végképp a szívünkbe fogadjuk.

nemartdecor.blog.hu,

Ez szinte garantált annál a győri panellakásnál, amelybe a tulajdonos, Viki jó két éve költözött be, és a lehetőségei mindenképpen meghatározták, hogy jócskán bele kell majd tennie saját munkaerőt az átalakításba, hogy kisfiának és magának kényelmes, gyerekbarát lakássá alakítsa át. Hangulatra, színre már a lakáskeresés fázisában megvoltak az elképzelések. A fekete-fehér-szürke hármasát a fa felületek és más természetes anyagok jelenléte egészítette ki a tervekben, valamint egy cseppnyi játékosság, amely az apró részletekben köszön vissza. Kifejezetten felújítandó lakásokat nézegetett tehát, hogy majd a saját ízlésére formálhassa.

A blogbejegyzést itt tudod továbbolvasni!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Részletek az új, abortuszmentes nőgyógyászati központ létrejöttéről

Most elolvashatjátok, hogy a Magyar Közlönyben pontosan milyen határozat jelent meg a Bethesda és az Irgalmasrendi Kórházak fejlesztésével kapcsolatban, amely...

Close